Ασήμης Αλεξίου για τον ρόλο του στα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:''Θα κάνει πράγματα που δεν είναι...''

0
O Aσήμης Αλεξίου,ή αλλιώς ο Μπρούνο από την καθημερινή σειρά,''Δίδυμα Φεγγάρια'',μιλά για τον ρόλο του κι αποκαλύπτει...

Τελικά, ο Μπρούνο τι άνθρωπος είναι; 

''Ο Μπρούνο είναι αυτό που λέμε το τίμιο και καλό παιδί. Είναι ένας αυτοδημιούργητος άντρας που έχει φτειάξει μια αυτοκρατορία με πολύ κόπο και ιδρώτα. Έχουν περάσει πάρα πολλές γυναίκες από τη ζωή του, αλλά κόλλησε με την Ελισάβετ γιατί ήταν εντελώς διαφορετική από όσες έχει γνωρίσει μέχρι τώρα. Επί πλέον είναι ένας άνθρωπος που όταν θέλει κάτι, θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει, και αυτό ίσως είναι το μειονέκτημά του. Μπορεί να «πατήσει και επί πτωμάτων» για να τα καταφέρει, αρκεί να το πετύχει''.

Η Ελισάβετ είναι ερωτευμένη μαζί του ή ήταν ένα «σωσίβιο» για να ξεφύγει από τον Δημήτρη; 

''Νομίζω δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Τον αγαπάει βέβαια και τον νοιάζεται. Το γεγονός ότι ο Μπρούνο είναι δίπλα της ξέροντας ότι είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη, τη στεναχωρεί. Από τη μια δεν θέλει να βλέπει τον Μπρούνο σ’ αυτή τη θέση -που ουσιαστικά χάνει την αξιοπρέπειά του-, αλλά από την άλλη θέλει να τον κρατήσει γιατί νιώθει ασφάλεια. Κάτι που το λέει. Επειδή μεγάλωσε μόνο με τη μάνα της με την οποία δεν έχει και την καλύτερη σχέση, βρήκε έναν άνθρωπο που κάνει πράγματα γι’ αυτή. Την έχει βασίλισσα''.

Ο Μπρούνο τι νιώθει για τη Σίλα;

''Για τον Μπρούνο η Σίλα είναι τα πάντα! Είναι ο άνθρωπος που δουλεύουν μαζί και μπορεί να της εμπιστευτεί τα πάντα. Υπήρχε ερωτική σχέση μεταξύ τους''.

Πάντως δεν παύει να υπάρχει κάτι... 

''Όχι. Υπάρχει μια ερωτική χημεία μεταξύ τους και ένα παιχνίδι, αλλά ο Μπρούνο είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ. Η Σίλα θα ήθελε να παντρευτεί τον Μπρούνο γιατί είναι ο άντρας που της αρμόζει και τον αγαπάει πραγματικά. Κι αυτός την αγαπά''.

Ο Μπρούνο ζητά διαζύγιο από την Ελισάβετ. Θα το πάρει; 

''Αυτό θα το δούμε...''.

Ο Μπρούνο θα γίνει κακός; 

''Από τη στιγμή που η Ελισάβετ ενδίδει στον Δημήτρη, βλέπουμε έναν διαφορετικό Μπρούνο. Θα κάνει πράγματα που δεν είναι τόσο στον χαρακτήρα του. Μόνο και μόνο για να τη φέρει πίσω και να την κρατήσει''.

Πηγή:tv24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !