''Χωρίς Εσένα'':Φινάλε που σοκάρει έγραψε η Μαρία Γεωργιάδου...

0
Δραματικό θα είναι το μεγάλο φινάλε του “Χωρίς εσένα”, όπως μας ενημερώνει το περιοδικό TV Ζάπινγκ.

Ο Δημήτρης και ο Μιχάλης πεθαίνουν και η Μαρία μοιάζει να χάνει τα πάντα στη ζωή της...

Ο Κώστας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον θάνατο της γυναίκας του παίρνοντας τη ζωή του Δημήτρη, που δείχνει να ξέφυγε τον κίνδυνο μετά τις πρόσφατες επιπλοκές με την υγεία του και το κώμα στο οποίο είχε πέσει.

Ο Μιχάλης πιστεύει πως η Έλενα τον απατάει και της φέρεται άσχημα. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα τον συνεφέρνει και του λέει πως όντως μ’ αυτήν μιλούσε η Έλενα στο τηλέφωνο. Ο Μιχάλης καταλαβαίνει πως η σχέση του με τη Μαρία τον έχει επηρεάσει σε βαθμό που να μην εμπιστεύεται καμία γυναίκα. Έτσι αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη από την Έλενα και να διαγράψει μια για πάντα από τη ζωή του τη Μαρία, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να ξανακάνει στην Ελενα πρόταση γάμου, αλλά δυστυχώς τα γεγονότα θα τον προλάβουν. Η μοίρα έχει ήδη αποφασίσει για εκείνον...

Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει πως ο Στάθης αγαπάει κάποιαν άλλη και πως ετοιμάζεται να τη χωρίσει. Όντως ο Στάθης είναι έτοιμος να πει τα πάντα στην Αλεξάνδρα και να της ζητήσει να χωρίσουν. Πάει να βρει την Άννα, αλλά η Νάντια τού λέει πως η Άννα έφυγε ήδη για Αμερική για να ξεφύγει από τον Στάθη.

Ο Γιώργος αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή της Εύας για να αποφύγουν τα μελλοντικά μπερδέματα, από τη στιγμή που μαθαίνει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της. Κλείνει το μαγαζί, της αφήνει ένα γράμμα που της εξηγεί τον λόγο, και φεύγει. Η Εύα βρίσκεται σε απόγνωση.

Η Φοίβη με ένα γράμμα που εξηγεί τα πάντα στον Δημήτρη, για τον λόγο που εμφανίστηκε σαν Φοίβη, αλλά και την πραγματική της ταυτότητα, καθώς και τα συναισθήματα που της γεννήθηκαν όταν τον γνώρισε, ετοιμάζεται να φύγει για πάντα από την Κύπρο και τη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα και ο Πάνος αποφασίζουν να μείνουν μαζί, παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές των γονιών του Πάνου.

Στο μεταξύ, η Έλενα έχει ντυθεί όμορφα, περιμένει τον Μιχάλη να γυρίσει από την πτήση και ξαφνικά ακούει από την ανοιχτή τηλεόραση πως αγνοείται ένα λίαρ τζετ. Χάθηκε από τα ραντάρ. Την ίδια στιγμή, την είδηση ακούει και η Μαρία στο νοσοκομείο. Κυβερνήτης ήταν ο Μιχάλης. Οι δύο γυναίκες παγώνουν από τρόμο, ενώ ξαφνικά βλέπουμε στο μηχάνημα την καρδιά του Δημήτρη να σταματά να λειτουργεί. Η Μαρία χάνει και τους δύο άντρες που αγάπησε στη ζωή της ταυτόχρονα, σαν η ζωή να την τιμώρησε...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !