Σπίτι μου Σπιτάκι μου: Ποιοι συνεργάτες αποχωρούν και ποιοι συνεχίζουν από την ομάδα της εκπομπής;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στο Σπίτι μου σπιτάκι μου, από τη συχνότητα του ALPHA. Η εκπομπή του Σαββατοκύριακο, όπως όλα δείχνουν θα έχει αρκετές αλλαγές.

Σήμερα στην εκπομπή Με το Καλημέρα, είδαμε την Κλεοπάτρα Πατλάκη, που είχε το δικό της ρεπορτάζ για τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις από την εκπομπή.

Αναλυτικά ανέφερε: «Του χρόνου δεν θα είναι ο Πέτρος Κουσουλός-το’χει δηλώσει και ο ίδιος, δεν θα είναι η αρχισυντάκτρια και δεν θα είναι και ο Στηβ Μιλάτος. Η Νάνσυ Παραδεισανού και η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις και θα είναι στην εκπομπή του χρόνου, έχουν κάνει καλή ομάδα, έχουν δέσει μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά και εν συνεχεία επεσήμανε για τις πιθανές προσθήκες: «Μέχρι τις 15 Ιουλίου μένει να δουν αν θα βρεθεί άλλος αρχισυντάκτης για να έχει μόνο την παρουσίαση ο Παύλος Σταματόπουλος και όχι και την επιμέλεια της εκπομπής. Λένε μήπως βάλουν δίπλα της τον Γιώργο Βαγιάτα, ο οποίος είναι δημοσιογράφος και stand up comedian, που ήταν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου τη σεζόν που πέρασε».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !