Ετοιμάζεται το σίριαλ με τους Κώστα Βουτσά-Μάρθα Καραγιάννη-Τι λέει ο σεναριογράφος;

0
Προσωπικές και επαγγελματικές χαρές έχει ο Ανδρέας Ορφανίδης. Ο Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος έγινε γνωστός από τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα», θα βαφτίσει στις 28 Αυγούστου με τη σύζυγό του και καθηγήτρια χορού, Μαργαρίτα Βανδώρου, τον γιο τους. Ανήμερα των γενεθλίων του μωρού θα του δοθεί το όνομα Ιάσονας, σε μια ήσυχη εκκλησία στο Νέο Ηράκλειο. Πέρυσι ο Ορφανίδης υπέγραψε στο κυπριακό κανάλι Σίγμα ,την καθημερινή δραματική σειρά, «Καταιγίδα», με πρωταγωνιστές τους Παναγιώτα Βλαντή, Πασχάλη Τσαρούχα και Φίλιππο Σοφιανό, και καθήλωσε τους τηλεθεατές, ενώ αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στο σενάριο του σίριαλ «Αγάπη, ρε».
Κωμική ιστορία: Πρόκειται για μια ιδέα του που θα γινόταν ταινία, όμως -σύμφωνα με πληροφορίες- ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός ενδιαφέρθηκε για την κωμική ιστορία.

«Είμαι συνέχεια σε επαφή με τον Κώστα Βουτσά και τη Μάρθα Καραγιάννη για τα γυρίσματα της σειράς και τους ευχαριστώ για την αγάπη και την εκτίμησή τους», αναφέρει στην ''Espresso'' ο Ανδρέας και συμπληρώνει: «Μία από τις κεντρικές ιστορίες μου είναι ο έρωτας και η αγάπη που μπορεί να ανθήσουν και σε μεγαλύτερες ηλικίες, όπου βγαίνουν και τα πιο ώριμα και τρυφερά συναισθήματα».

Την περίοδο αυτή ο ηθοποιός, ο οποίος από μικρός ασχολείται με την ελεύθερη πάλη, ενώ διδάσκει εδώ και έξι χρόνια kick boxing στη σχολή γυμναστικής και χορού που διατηρεί με τη γυναίκα του στο κέντρο της Αθήνας, έχει και άλλα τρεξίματα. Θα κατεβάσει τον μαθητή του Παναγιώτη-Ταcman στη διοργάνωση Brave Night III, που θα γίνει στις 3 Ιουλίου στην παραλία Αλίμου στις 19.00.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !