Έντονα είναι τα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη , μετά την λύση του συμβολαίου της με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon. Δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να συζητά με τον ALPHA... Άλλα δημοσιεύματα μάλιστα είναι πιο συγκεκριμένα αποκαλύπτοντας μάλιστα και την εκπομπή που θα κάνει στον ALPHA.
Το TVNEA.COM κάνοντας όπως πάντα εκτενέστερο ρεπορτάζ και σύμφωνα πάντα με καλά πληροφορημένες πηγές τα διαψεύδει κατηγορηματικά.
Η Ελεονώρα μάλιστα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, όχι μόνο δεν έχει συζητήσει, δεν έχει κάνει καν ραντεβού με τον σταθμό για να ενταχθεί στο κανάλι.
Πληροφορίες μας μάλιστα θέλουν τον ALPHA να είναι προβληματισμένο με τα τελευταία δημοσιεύματα και το πώς δημιουργούνται από το πουθενά χωρίς να υφίστανται μάλιστα.
Πληροφορίες μας μάλιστα θέλουν τον ALPHA να είναι προβληματισμένο με τα τελευταία δημοσιεύματα και το πώς δημιουργούνται από το πουθενά χωρίς να υφίστανται μάλιστα.


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com