Aλλαγές και ανατροπές στην "Μουρμούρα" τη νέα σεζόν - Αποχωρήσεις και αφίξεις

Unknown
0
Η... «Μουρμούρα» μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Μπορεί η λατρεμένη σειρά του Alpha να ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την επόμενη εβδομάδα, όμως, θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας το φθινόπωρο, διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις... Κασσάνδρες που έσπευσαν να διαδώσουν πως τα τρία ζευγάρια του καναλιού της Κάντζας ετοιμάζονται να μας πουν το μεγάλο «αντίο». Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες, αν και αρχικά έπεσε στο τραπέζι η ιδέα η σειρά μετά από τρία χρόνια θριαμβευτικής πορείας να ρίξει τίτλους τέλους, στη συνέχεια οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν η «Μουρμούρα» να μη σταματήσει το τηλεοπτικό της ταξίδι, αφού βέβαια υποστεί ένα γενναίο λίφτινγκ!

Η φετινή χρονιά ήταν η πρώτη που η σειρά εμφάνισε σημάδια κόπωσης και φθοράς και οι άνθρωποι του Alpha έχουν αποφασίσει και να τα μελετήσουν και να βρουν λύσεις. Γιατί μόνο έτσι η «Μουρμούρα» θα μπορέσει να μας χαρίσει ακόμα μία απολαυστική χρονιά.

Από τον Οκτώβρη, λοιπόν, θα επιχειρηθεί αλλαγή προσώπων, μιας και μετά τη μη επιτυχημένη συμμετοχή των Δανάη Επιθυμιάδη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποφασίστηκε η τηλεοπτική σκυτάλη να περάσει στο επόμενο fresh ζευγάρι που αυτή την εποχή «στήνεται» στο κανάλι της Κάντζας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μη επιτυχημένη παρουσία του Γιάννη και της Δανάης στη σειρά, εννοείται πως οι όποιες ευθύνες καταλογίζονται και στους σεναριογράφους που γράφουν για το «νέο ζευγάρι», μια και το σενάριο πολλές φορές ήταν βασανιστικά κοινότοπο, προβλέψιμο και υπερβολικό...

Ισως και γι’ αυτό να μην είναι συμπτωματική και η αποχώρηση της σεναριογράφου Κωνσταντίνας Γιαχαλή, η οποία και έγραφε για τους πιο μικρούς της παρέας. Επίσης, ο Γιάννης και η Δανάη πλήρωσαν και το τίμημα της σύγκρισης με τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η αποχώρηση των οποίων από τη σειρά ήταν βέβαιο πως θα προκαλούσε σοβαρούς κλυδωνισμούς.




entertv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !