Πήρε το πράσινο φως καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1-Πότε ρίχνει αυλαία για φέτος ;

0

Η καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1,με τη Μαρί Κυριακού,πήρε το εισιτήριο για ακόμη μια σεζόν,ενώ για φέτος η εκπομπή θα ρίξει αυλαία την Παρασκευή,24 Ιουνίου.Τι θα δούμε όμως αυτή την τελευταία εβδομάδα;
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το διαδικτυακό παιχνίδι του WWF Ελλάς «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ερωτήσεις». Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία σε όλους να μπουν σε ένα διασκεδαστικό μονοπάτι εξερεύνησης της ελληνικής φύσης.

Την Έκθεση Παιδικού Βιβλίου του Παιδικού Σταθμού, «Η Γλυκογαλούσα», στη Σαντορίνη ,παρουσιάζει την Τρίτη 21 Ιουνίου η εκπομπή,ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησε η Μαρί Κυριακού.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού μάς ενημερώνει για τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου και πώς μπορούμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι με ασφάλεια, κυρίως για τα παιδιά.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού μάς πληροφορεί για τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας που διοργανώνουν μη κυβερνητικές οργανώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου, τελευταία μέρα της εκπομπής για την τηλεοπτική σεζόν, παρουσιάζουμε το έργο της εκπομπής, με την υπόσχεση ότι παρά τις δυσκολίες η προσφορά συνεχίζεται...

''Με αγάπη'',καθημερινά στη 12.50,μόνο στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !