Τρεις νέες διακρίσεις για τον ΑΝΤ1

0
ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ DIGITAL ASSETS ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ 

ΤΡΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΑ IAB MIXX AWARDS

Τα Digital Assets του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ απέσπασαν τρία ιδιαίτερα σημαντικά βραβεία ,στα ΙΑΒ ΜiXX Awards, τον διεθνή και καταξιωμένο θεσμό, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλύτερες digital & interactive marketing καμπάνιες.


Η συγκεκριμένη βράβευση αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις βέλτιστες πρακτικές του Ομίλου στον χώρο των Ψηφιακών Μέσων. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον AΝΤ1 Νext, την πρώτη και μοναδική διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης τηλεοπτικών σειρών πριν προβληθούν στην τηλεόραση, στο www.netwix.gr, το Νο1 διαδικτυακό κανάλι ,και στην ομάδα σχεδιασμού του Νο1 Private Shopping Club στην Ελλάδα, το brandsgalaxy.gr.


Πιο συγκεκριμένα, ο AΝΤ1 Νext απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Best Brand / Product Launch. Η εν λόγω κατηγορία επιβραβεύει τις καλύτερες καμπάνιες με πρωταρχικό σκοπό το λανσάρισμα μιας νέας μάρκας, προϊόντος ή υπηρεσίας στην αγορά και στη γνωριμία του με το κοινό. Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να επισφραγίσει το δεδομένο της αποδοχής που έχει αποκτήσει από το κοινό η νέα αυτή εντυπωσιακή Pay Per View πλατφόρμα, και να αναδείξει τη δημιουργία μίας νέας διαδικτυακής συνήθειας που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές.

Το www.netwix.gr, το κορυφαίο αυτόνομο, ελληνικό, νεανικό web κανάλι, με αποκλειστικό και δωρεάν περιεχόμενο, ειδικά φτειαγμένο για το διαδίκτυο, απέσπασε για τη σειρά VIRAL NEWS το Χάλκινο Βραβείο, στην κατηγορία Branded Content, Native Advertising & PR Campaigns για λογαριασμό του brand Head & Shoulders της εταιρείας Procter & Gamble. Σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό, το συγκεκριμένο βραβείο αποδεικνύει το εξαιρετικά επιτυχημένο case native content του www.netwix.gr, για την ιδέα, το σενάριο και τη συνολική παραγωγή του διαδικτυακού καναλιού, σχεδιασμένη πάνω στις ανάγκες και τις στρατηγικές προτεραιότητες του brand.


Το δεύτερο Χάλκινο Βραβείο κέρδισε ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας brandsgalaxy.gr, στην κατηγορία Direct Response & Lead Generation. Το brandsGalaxy.gr είναι το Νο1 Private Shopping Club στην Ελλάδα και αποτελεί επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι τρεις παραπάνω σημαντικές βραβεύσεις στα ΙΑΒ ΜiXX Awards αποδεικνύουν ότι,οι καινοτόμες ιδέες, η στρατηγική με βάση τις ανάγκες της αγοράς ,καθώς και η ομαδική δουλειά, επιβραβεύονται, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται η πρωτοποριακή και επιτυχημένη πορεία του Ομίλου στον χώρο των Digital Media.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !