Τzef Montana: Με ποια γνωστή τραγουδίστρια ήταν 7 χρόνια παντρεμένος ο άντρας μοντέλο που περπάτησε με τακούνια και φόρεμα στο Madwalk;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Tzef Montana, που περπάτησε στην πασαρέλα του Απόστολου Μητρόπουλου στα Madwalk,
τραβώντας την προσοχή των μίντια είναι μοντέλο αλλά και μάνατζερ μεγάλων metal συγκροτημάτων, όπως οι Slayer και οι Ghost. Aσχολείται όμως και με τον φεμινισμό και τα δικαιώματα των γυναικών σε μια ομολογουμένως ανδροκρατούμενη κοινωνία.

Πιστεύει ότι θα αλλάξει o τρόπος με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει τις γυναίκες; «Ναι. Στο μέλλον θα υπάρχουν κοινωνίες όπου η ισότητα των φύλων θα είναι πραγματικότητα, θα μπορούμε να προβάλλουμε τον αυθεντικό μας εαυτό χωρίς φόβο και δεν θα αντιμετωπίζουμε ό,τι ονομάσαμε «θηλυκότητα» ως κάτι προσβλητικό. Όλοι μας έχουμε θηλυκά και αρσενικά στοιχεία, αλλά δυστυχώς αποδυναμώνουμε τη θηλυκή ματιά και άποψη και επιβραβεύουμε οτιδήποτε αρσενικό. Στο χώρο εργασίας, π.χ., ενθαρρύνουμε κυρίως την αρσενική μας πλευρά. Γινόμαστε πιο σκληροί, επιτακτικοί και φοράμε σακάκια, γραβάτες και παντελόνια. Οι γυναίκες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, αφού προσπαθούν να φτάσουν ένα στόχο που δεν μπορούν, γιατί δεν είναι άντρες. Το φύλο και το γένος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Τα στερεότυπα όμως που έχουμε φτιάξει πιο πολύ μας διχάζουν παρά μας βοηθούν να ζούμε αρμονικά σε μια κοινωνία. Όλοι μας πρέπει να δίνουμε έμφαση στη θηλυκή μας πλευρά, που δεν έχει να κάνει με τη φούστα ή τα ψηλοτάκουνα, αλλά με τη φροντίδα, την καλοσύνη, τη συναισθηματική νοημοσύνη, την ανιδιοτέλεια, τη συναισθηματική ασφάλεια, τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε σε απίθανα πολλές υποχρεώσεις, όπως το να κάνουμε όλες τις δουλειές του σπιτιού, να μεγαλώνουμε παιδιά, να εργαζόμαστε και ταυτόχρονα να μην περιμένουμε να μας χειροκροτήσει κανείς», λέει.

Στην προσωπική του ζωή έκανε έναν γάμο με την τραγουδίστρια Ίλια Ντάρλινγκ. Πώς γνωρίστηκαν; «Ήταν το 2008 στην Ικαρία. Υπάρχει μάλιστα και ένα βίντεο που χορεύουμε, το οποίο τράβηξε κάποιος άγνωστος, το ανέβασε στο YouTube και έγινε viral. Ακόμα και σήμερα με αναγνωρίζουν από αυτό και με σταματούν στο δρόμο. Μαζί δουλέψαμε πολύ στο να προσφέρουμε ο ένας στον άλλον αυτό που πραγματικά ήθελε σε εκείνη τη φάση της ζωής του. Συμμετείχα στη γέννηση της «Ilia Darlin», ένα όνομα που ήταν δική μου ιδέα, και εκείνη στου «Tzef Montana», που ήταν δική της έμπνευση, και τα χτυπήσαμε και τατουάζ στα χείλη μας. Δεν ήμουν απλώς σύζυγος και μάνατζερ μιας τραγουδίστριας, ήμασταν ουσιαστικά μαζί, ομάδα στη ζωή. Μιλάμε για μια απόλυτη σύνδεση. Ό,τι καταφέραμε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο έγινε επειδή αλληλοβοηθιόμασταν». Μετά από 7 χρόνια… φαγούρας, όμως, έφτασαν στον χωρισμό. «Για να είμαι ειλικρινής, μου κάνει εντύπωση που με άντεξε τόσο. Δεν είμαστε συμβατικοί άνθρωποι. Μας αρέσει η περιπέτεια και η έντονη ζωή. Ξέρεις, μπορεί να είσαι ερωτευμένος αλλά καθόλου ευτυχισμένος σε μία σχέση. Εμάς δεν μας συνέβη αυτό, γιατί ευτυχώς χωρίσαμε πριν πεθάνει το πάθος, πριν βαρεθούμε ο ένας τον άλλον και πριν πάψουμε να αλληλοθαυμαζόμαστε». Σήμερα οι δύο πρώην δεν έχουν επαφές. «Δυστυχώς δεν έχουμε επικοινωνία. Ίσως γιατί ακόμη δεν έχουμε βρει μια νέα ισορροπία που να μας το επιτρέπει. Τη θεωρώ όμως πολύ χαρισματική και ταλαντούχα», εξηγεί.

Κάνοντας έναν απολογισμό, τι του έμαθε ο γάμος, μετέπειτα το διαζύγιο και πώς είναι η ζωή του ως single; «Όσο εξελίσσεται η ζωή, τόσο οι ανάγκες αλλάζουν. Δεν μπόρεσα να προβλέψω τίποτα από όσα έγιναν μέχρι τώρα, αλλά όλα τα σημάδια μού λένε πως υπάρχει πεπρωμένο. Πιστεύω στη μοίρα. Κάποιοι προσπαθούν να μείνουν σε μια σχέση πάση θυσία, βοηθάει ίσως σε αυτό η συνήθεια και ο ψυχαναγκασμός. Δεν θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερό μας άγχος το ΑΝ θα παντρευτούμε ή αν θα πάει καλά ο γάμος μας. Επηρεαζόμαστε όλοι από τον κανόνα της μονογαμίας, που λέει πως υπάρχει ένας άνθρωπος για μας εκεί έξω που θα μας κάνει για πάντα ευτυχισμένους. Δεν νομίζω όμως πως πρέπει να τα παίρνουμε όλα από την ίδια πηγή, έναν άνθρωπο, ένα συμβόλαιο. Και να σου μιλήσω σαν μάνατζερ, το διαζύγιό μας ήταν ένα συμβόλαιο που δεν ανανεώσαμε. Αυτή την περίοδο είμαι λίγο ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Θα ήμουν δυστυχισμένος όμως αν δεν μπορούσα να μοιραστώ αυτό που μου συμβαίνει με τους άλλους. Όπως και επίσης με φοβερή χαρά δέχομαι όποιον νιώθει σαν εμένα και θέλει να το μοιραστεί μαζί μου».

Όσο για τα επόμενα σχέδιά του: «Έχω ξεκινήσει ένα καλλιτεχνικό project στην Καλιφόρνια, για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, και κάνω πια επαγγελματικά μόντελινγκ. Είμαι ενθουσιασμένος για πολλά που θα πραγματοποιηθούν στο κοντινό μέλλον, χωρίς ωστόσο να μπορώ να φανταστώ την τελική τους μορφή. Νιώθω όμως πως είμαι σε καλό δρόμο. Παράλληλα, σχεδιάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, οι οποίες θα είναι τέλειες, και όποιος θέλει μπορεί να έρθει μαζί μου. Λατρεύω τα ταξίδια», αποκαλύπτει.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο PEOPLE, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !