Θαυμάστρια του ελληνικού «Your Face Sounds Familiar» η Lady Gaga!

0
Αφορμή στάθηκε η εκπληκτική εμφάνιση της Μελίνας Μακρή των Vegas ως Lady Gaga κατά τη διάρκεια της guest εμφάνισής της στο 6ο live του talent show.

Η κορυφαία star επικροτώντας την μεταμφίεση της Μελίνας, ανέφερε συγκεκριμένα στα social media μέσω του μάνατζέρ της: «Ένα μεγάλο χειροκρότημα στο τερατάκι - αδερφή μου από την Ελλάδα. Μου έφερε στο μυαλό συναρπαστικές αναμνήσεις από την εποχή του “The Fame”. Πολύ όμορφη φωνή και η καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να γίνει σε μεταμφίεση. Ευχαριστώ που μου υπενθύμισες τον εαυτό μου! Xέρια ψηλά για τα μικρά τερατάκια της Ελλάδας και χέρια ψηλά για τη Μελίνα».

Εκτός από τη Lady Gaga και η τραγουδίστρια των Momo Chan & Pyramidos ανήρτησε φωτογραφία του Γιάννη Κρητικού από την επιτυχημένη προσπάθειά του να την υποδυθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πετυχημένο τηλεοπτικό θέαμα που λατρεύει τους Stars «Your Face Sounds Familiar» προβάλλεται για τρίτη σεζόν από το κανάλι του ΑΝΤ1 και έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα τόσο από το τηλεοπτικό κοινό όσο και από τους ίδιους τους Stars όπως διαπιστώνεται και από τις σχετικές αναρτήσεις τους στα social media.

Με ανεβασμένη διάθεση και περισσότερες εκπλήξεις, το «Your Face Sounds Familiar», ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 22 Μαΐου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !