Έδιωξαν τη Γκολεμά από το MEGA- Κάλεσαν την Αστυνομία...

0
Σήμερα,δυστυχώς ξημέρωσε μια πολύ κρίσιμη μέρα για το MEGA,καθώς θα συνεδρίαζαν οι μέτοχοι ώστε να το σώσουν έστω και τελευταία στιγμή.Όμως,κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συνέβη ποτέ, κι έτσι το κανάλι πλέον περνά  στα χέρια των τραπεζών κηρύσσοντας και επισήμως πτώχευση.

Η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά έγραψε ένα κείμενο για το τέλος του καναλιού, ενώ επίσης θέλησε να βρεθεί δίπλα στους εργαζομένους του,κι έτσι αποφάσισε να πάει στα κτήρια του σταθμού.Ωστόσο,κάποιοι εργαζόμενοι δεν της επεφύλασσαν θερμή υποδοχή.Συγκεκριμένα,3 εργαζόμενοι του σταθμού δεν τη δέχτηκαν, και έτσι την έδιωξαν κυριολεκτικά από τον σταθμό καλώντας μάλιστα και την Αστυνομία!

Η Ντέπυ Γκολεμά,μέσα από το facebook,έγραψε το εξής: «Παρευρέθηκα μετά από συνεννόηση των συναδέλφων του Mega στη γενική συνέλευση των συναδέλφων του καναλιού. Μετά την είδηση για επικείμενη παράδοση του Mega στις τράπεζες, υπήρξε κατά ριπάς νέα πληροφόρηση. Ασφαλώς πιο ευχάριστη. Στο Mega για πρώτη φορά στην καριέρα μου προπηλακίστηκα από τρεις εργαζομένους του διοικητικού που με θεώρησαν υπεύθυνη για το…. Κλείσιμο του καναλιού! Φώναξαν,δε,την αστυνομία, η οποία με έβγαλε έξω. Μερσί για τη φιλοξενία…».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !