Γιώργος Παπαδόπουλος: Είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου να αλλάξω εταιρία...

0
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μιλά αποκλειστικά στο tvnea.com για την νέα δισκογραφική εταιρία του την Panic Records, για τον νέο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

-Πλέον βρίσκεσαι σε νέα δισκογραφική εταιρία την PanikRecords. Πως πήρες αυτή την απόφαση; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι;
Είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου να αλλάξω εταιρία και σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα η πολύχρονη γνωριμία και φιλική σχέση που έχω με τον γενικό διευθυντή της Panik Records Γιώργο Αρσενάκο. Έρχονται ωραία και δημιουργικά πράγματα στο άμεσο μέλλον και είμαι πολύ αισιόδοξος.

-Πόσο σημαντική είναι για σένα η ομάδα που βρίσκεται δίπλα σου;
Η ομάδα δίπλα από έναν καλλιτέχνη είναι πάρα πολύ σημαντική και θέλω να έχω δίπλα μου ανθρώπους με ειλικρίνεια και αλήθεια. Το χειρότερο μου είναι οι αυλικοί και ευτυχώς δεν το έχω βιώσει ποτέ. Είμαι ευγνώμων για τους συνεργάτες μου.                          

-Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι ‘’Δεν το αντέχω’’ που ήδη έχει μπει στο top10 του επίσημου ελληνικού chart ενώ τον φθινόπωρο κυκλοφορεί και ο νέος σου δίσκος. Πες μας λίγα λόγια γι’αυτόν.
Είμαι στο στούντιο και γράφω καινούργια τραγούδια. Νέος ήχος, λίγο διαφορετικός, αλλά και ο γνώριμος που με έχει μάθει ο κόσμος. Να περιμένετε όμορφα τραγούδια και εύχομαι να τα αγαπήσει ο κόσμος. Υπολογίζω να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !