Αντώνης Κανάκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αλήθεια για την κόντρα τους

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μεγάλη έκταση έχει πάρει η κόντρα μεταξύ του Αντώνη Κανάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία συνεχίζεται με καρφιά και υποννοούμενα μέσα από τις τηλεοπτικές τους εκπομπές. Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Βασίλη Τερλέγκα στην εκπομπή του Γρηγόρη, ο παλιός του φίλος Αντώνης τον ...έσφαξε με το βαμβάκι.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές; Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη: «Ο Γρηγόρης δεν είναι θυμωμένος, είναι πάρα πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί τον θεωρούσε αδερφό του τον Αντώνη Κανάκη. Το παράπονό του είναι... "ρε φίλε, πάρε ένα τηλέφωνο"...», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Στις φήμες ότι η κόντρα τους έχει να κάνει με κάποια οικονομική διένεξη, η Σάσα σημείωσε: «Η λογική λέει ότι κάτι έχει συμβεί, εγώ έμαθα ότι δεν υπάρχει τίποτα».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, τόνισε τα εξής: «Εγώ ξέρω ότι κοινοί γνωστοί έχουν συμβουλέυσει και τους δύο να μιλήσουν στο τηλέφωνο για να το λύσουν. Προς το παρόν δεν έχουνε μιλήσει».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !