Νικόλας Μπράβος:Η πρόταση για τα ''Φεγγάρια'',τα οικονομικά ζητήματα και η εξέλιξη του ρόλου του...

0
Ο Νικόλας Μπράβος, μετά τη «Μοντέρνα οικογένεια» και τη «Δικαίωση», πρωταγωνιστεί πια στα «Δίδυμα φεγγάρια», ως Φίλιππος. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό ''TiVi Σίριαλ'' για τον ρόλο του, ενώ αποκάλυψε τη συγκλονιστική συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1...

Πώς σου ήρθε η πρόταση για τον ρόλο;
«Είδα την ανακοίνωση της ακρόασης στο Facebook, έστειλα βιογραφικό, μου απάντησαν και με κάλεσαν να με δουν από κοντά. Πέρασα από ακρόαση για τον ρόλο και κάπως έτσι τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους».

Μένεις μόνιμα στην Κύπρο; 
«Δεν μένω μόνιμα στην Κύπρο, πηγαινοέρχομαι για τις ανάγκες της σειράς. Πάω εκεί μόνο για τα γυρίσματα, οπότε γενικά δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Οι συνθήκες οι επαγγελματικές είναι πολύ καλές. Το περιβάλλον, οι άνθρωποι, υπάρχει ένα ωραίο δέσιμο, σεβασμός, αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, και νιώθω ότι έχω να κερδίσω πολλά από αυτή τη δουλειά».

Πριν πεις το ''ναι'' στον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου, σκέφτηκες πολύ το οικονομικό και να μην ξαναπάθεις ό,τι έπαθες;
«Εννοείται! Δεν σου κρύβω ότι ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα. Δυστυχώς στην Ελλάδα μάς έχουν κάνει να θεωρούμε ως θαύμα το αυτονόητο, αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει, δηλαδή το ότι δουλεύεις και πληρώνεσαι για τη δουλειά σου».

Πώς θα εξελιχθεί η κόντρα σου με τον Στέργιο; 
«Με τον Στέργιο δεν θα τα πάμε καλά. Το παρατράβηξε. Μετά από αυτό που μου έκανε με τον εκδοτικό οίκο, τι άλλο μπορεί να μου κάνει πια; Έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο».

Ο Στέργιος θα καταφέρει να σε χωρίσει με την Αγάπη; 
«Θα δείξει… Ελπίζω πως όχι!». 

Θα παίξεις ρόλο στη συμφιλίωση της Ελισάβετ με την Αγάπη;
«Θέλω να τα βρει η Αγάπη με την οικογένειά της. Πιστεύω ότι το να συντηρούμε τείχη δεν ωφελεί κανέναν, δεν είναι συνετό και δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε. Χρειαζόμαστε να χτίσουμε γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ μας. Όμως αυτό δεν είναι πάντοτε απλό, και έπειτα η Αγάπη είναι αρκετά ώριμη για να αποφασίσει μόνη της για τη ζωή της».

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για την Αγάπη; 
«Είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της». 

Θα αλλάξεις συμπεριφορά όταν μάθεις ότι είναι πλούσια; 
 «Αυτό το κορίτσι μού κάνει τη ζωή δύσκολη, είναι όλο αποκαλύψεις! Πού πάω και μπλέκω; Μια νορμάλ κατάσταση να ζήσω… όχι, δεν υπάρχει περίπτωση! Τι να κάνω,όμως,που την αγαπάω…». 

Θα μάθεις ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του Αντώνη; Και αν ναι πώς θα αντιδράσεις; 
«Συχνά είμαι κοντά στο να μάθω την αλήθεια, αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και με τουμπάρει… Κάποια στιγμή πιανόμαστε στα χέρια. Όμως τον αγαπώ τον Αντώνη, τον συμπονώ γιατί έχει περάσει πολλά και τον καταλαβαίνω. Γι’ αυτό συνέχεια τον δικαιολογώ».

Θα παντρευτείς την Αγάπη για χάρη του Νικόλα; 
«Ίσως ναι… αλλά όχι μόνο για χάρη του Νικόλα, πρώτα απ’ όλα για δική μου χάρη! Θα ήθελα να την παντρευτώ, όμως υπάρχουν πολλά εμπόδια… Όπως και να ’χει, αυτή η γυναίκα άλλαξε τη ζωή και τη δική μου και του γιου μου προς το καλύτερο και θα την αγαπάω πάντα γι’ αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !