Λαζόπουλος:Ετοιμάζει ανακοινώσεις-Ποιο το επόμενο βήμα του;

0
Στις 7 Ιουνίου ο Λάκης Λαζόπουλος στήνει για τελευταία φορά αυτή την τηλεοπτική σεζόν το… τσαντίρι του στον Alpha.

Και το φινάλε της φετινής σεζόν θα είναι άκρως θεαματικό για όλους,μια και ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται να ρίξει πολλές «βόμβες»! Όπως έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς του ανθρώπους, στο τελευταίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα μιλήσει για πολλούς, και θα πει όλα αυτά που κρατούσε μέσα του όλο αυτόν το διάστημα. Θα δώσει τις δικές του απαντήσεις σε εκείνους που τον εκθείαζαν και ξαφνικά διαπίστωσαν «μεγάλη πτώση» στα νούμερα τηλεθέασης, στα εξώδικα που κάποιοι του έστειλαν προσπαθώντας να τον σταματήσουν, αλλά θα ανακοινώσει και τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια. 

Και κάπου εδώ πολλοί είναι αυτοί που μπορεί να πουν ότι ίσως ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοινώσει και το τέλος της πετυχημένης συνεργασίας του με τον Alpha, όμως ,κάτι τέτοιο μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. Πιο πιθανό είναι ο Λάκης να πει ότι του χρόνου συνεχίζει με άλλα τηλεοπτικά Project και όχι με το …τσαντίρι του ( που εδώ που τα λέμε προσπαθεί κάθε χρόνο να γράψει το φινάλε του αλλά… η ζήτηση δεν του το επιτρέπει). Και η αλήθεια είναι ότι ο Λαζόπουλος σχεδιάζει πολλά – πέρα από τα θεατρικά του σχέδια – για τον Alpha. 

Μένει να δούμε,λοιπόν,την Τρίτη 7 Ιουνίου στο θέατρο Βέμπο, ποιoς κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του αλλά και αν θα γίνει της… Τρίτης με αποκαλύψεις και εκπλήξεις!

Πηγή:Yupiii.gr/Κλεοπάτρα Πατλάκη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !