Πώς διαμορφώνεται η νέα τηλεοπτική σεζόν;-Ποιοι υπέγραψαν και ποιοι όχι;

0
Σιγά σιγά το καλοκαίρι φτάνει και έτσι ολοκληρώνεται άλλη μια τηλεοπτική σεζόν.Τι γίνεται,όμως, με τα συμβόλαια των παρουσιαστών;Έχουν υπογράψει όλοι;

Το TV ΕΘΝΟΣ  παρουσιάζει το πώς θα διαμορφωθεί η νέα σεζόν...

ΑΝΤ1
Ξεκινώντας από τον Ant1, σταθερά μένουν στο κανάλι του Αμαρουσίου ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου. Οι ''Ράδιο Αρβύλα'' θα προχωρήσουν σε μπαράζ συζητήσεων με το κανάλι μόλις η εκπομπή ρίξει αυλαία, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς θα μιλήσει με τους διοικητικούς... μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν.

ALPHA
Mία... εποχική «ανακατωσούρα» παρατηρείται στον Alpha, αν και από τη στιγμή που πρώτη απ’ όλους υπέγραψε το brand-new συμβόλαιό της η βασίλισσα του καναλιού, Ελένη Μενεγάκη. Σε τροχιά ανανέωσης με το κανάλι, όμως, έχει μπει και το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Αγγελικής Νικολούλη και του Χρήστου Φερεντίνου, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς συνηθίζουν να υπογράφουν ετήσια συμβόλαια συνεργασίας, ενώ σε στάση... αναμονής βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Το ίδιο ισχύει στο... περίπου και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

STAR
Στη φιλοσοφία τού  «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν» αναμένεται να κινηθούν και οι του Star. Τυπικά ολοκληρώνεται η συνεργασία της Πόπης Τσαπανίδου με το Star, αλλά και της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του καναλιού εννοείται πως θέλουν να κρατήσουν στο δυναμικό τους την Πόπη, όπως επίσης και το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο. Στην Κάτω Κηφισιά, όμως, από το φθινόπωρο θα συναντήσουμε ξανά και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

EPSILON
Στο Epsilon θα στεγαστούν και πάλι η Ελεονώρα Μελέτη, η Χριστίνα Λαμπίρη, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Μένιος παραμένουν ακλόνητοι στις θέσεις τους ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Αννίτα Πάνια. Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά; Έχει υπογράψει φέτος συνολικά για δέκα βραδινές εκπομπές, οπότε μόλις πέσει η αυλαία, η όποια διαπραγμάτευση καναλιού και παρουσιάστριας θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !