Ποιους θεωρεί το Μαξίμου...ζεστούς να ρίξουν χρήμα για τηλεοπτικές άδειες;

0
Στις αρχές της εβδομάδας θα αναρτηθεί η προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών, όπως σχεδιάζει το υπουργείο Επικρατείας. Για πρώτη φορά η κυβέρνηση αφήνει παράθυρο και για πέμπτη άδεια στο μέλλον.

Η διαβούλευση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη,με τη συμμετοχή πολλών ενδιαφερομένων, αλλά και της ΕΙΤΗΣΕΕ. Από την ημέρα της δημοσίευσης θα δοθεί προθεσμία 45 ημερών για την κατάθεση των φακέλων, και στη συνέχεια η δυνατότητα για την υποβολή ενστάσεων. Πάγια θέση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, είναι πως οι υποψήφιοι δικαιούνται να γνωρίζουν το περιβάλλον – πώς θα διαμορφωθεί η αγορά αναφορικά με τον αριθμό των αδειών και το ζήτημα των θεματικών καναλιών.

«Εάν υπάρχει θέμα περιορισμού (σ.σ. της αγοράς) με τις 4 άδειες, αυτό θα κριθεί εάν και εφόσον τελεσφορήσει ο διαγωνισμός, προκύψει ένα οικονομικό όφελος ικανοποιητικό για το Δημόσιο και υπάρξει τεκμηριωμένο ενδιαφέρον μετά. Τότε και μόνο τότε μπορεί να ανοίξει συζήτηση για περαιτέρω αδειοδότηση», δήλωσε στο ''Κόκκινο'' ο κ. Παππάς. Με δεδομένο ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν ότι, παρά όσα γράφονται και λέγονται, βέβαιοι για συμμετοχή στη διαδικασία είναι οι Θοδωρής Κυριακού (ΑΝΤ1), Γιάννης Βαρδινογιάννης (Star), Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Δημήτρης Κοντομηνάς (Alpha) και Φίλιππος Βρυώνης (Ε).

Από κει και πέρα και σε ό,τι αφορά τους νέους παίκτες, οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο εκτιμούν ότι τελικώς δεν θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, πιστεύουν ότι στο τέλος ο μόνος που θα διεκδικήσει άδεια πανελλήνιας εμβέλειας θα είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, εφοπλιστής ,Βαγγέλης Μαρινάκης.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !