Η διαφωνία για τον Αρναούτογλου και η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού: «Οποιοσδήποτε θεωρήσει ότι δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα άλλο, είναι πατάτα παρουσιαστής»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με αρκετό κέφι ξεκίνησε σήμερα το NaMaSte, με τον σχολιασμό των χθεσινών βραδινών εκπομπών.Όπως είναι φυσικό η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι συμβουλές μάλιστα που δώθηκαν από τον οικοδεσπότη του The 2night show, προκάλεσαν διαφωνίες στην εκπομπή του Epsilon και συγκεκριμένα, για το κατά πόσο έπρεπε να γίνει on air. «Αρέσει σε κάποιους παρουσιαστές να στα λένε στον αέρα γιατί λένε “να εγώ ξέρα και τους μαθαίνω πέντε πράγματα από τηλεόραση”. Στο Γρηγόρη αρέσει να τα κάνει όλα στον αέρα», είπε η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με αυτό, ο Βασίλης Δρυμούσης τοποθετήθηκε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας: «Θέλει να μιλάει και περισσότερο από τον καλεσμένο του στον αέρα», με την παρουσιάστρια να διαφωνεί. Εν συνεχεία εξέφρασε την αντίθεσή του στην κίνηση «νουθεσίας» του στον αέρα.

Η Ναταλία τότε πήρε τον λόγο διαφωνόντας εκ νέου και επισημαίνοντας: «Η αξία ενός καλού παρουσιαστή είναι να μπορεί να δέχεται συμβουλές και κριτική μέχρι το τέλος της καριέρας του. Οπουδήποτε, στον αέρα, στο νερό, τη θάλασσα…Οποιοσδήποτε παρουσιαστής θεωρήσει ότι εγώ έχω φτάσει σε σημείου που δεν χρειάζεται να μάθω κάτι άλλο, είναι πατάτα παρουσιαστής. Όλοι έχουμε να μάθουμε μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !