Η νέα ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

0
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθιερώθηκε μέσα από τη μουσική εκπομπή «Mega Star», την οποία παρουσίαζε επί επτά χρόνια και αγαπήθηκε από το κοινό.


Εδώ και χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο όμως απαιτεί τις ικανότητές του στην αμεσότητα και την επικοινωνία με τον κόσμο: Επικεντρώθηκε στον χώρο της μαζικής εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια απασχολείται ως διευθυντής επικοινωνίας και οργάνωσης χώρων εστίασης. Μία από τις επιχειρήσεις, με την προβολή της οποίας έχει ασχοληθεί, ήταν και εκείνη του Glyfaga Golf Gardens. Φέτος μπορεί να τον συναντήσει κανείς στο γαλλικό μπιστρό Soiree του Κολωνακίου, όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του, καθώς ασχολείται με το μάρκετινγκ και την οικονομική διαχείριση του εστιατορίου.

Εκτός από τη δουλειά του, ο 42χρονος σήμερα Κωνσταντίνος έχει αφοσιωθεί απόλυτα και στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Ελενα Βαρσάμη και τον γιο τους Αλέξανδρο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !