9 ΜΗΝΕΣ:Χαροπαλεύει η Έλσα στο νοσοκομείο- Kρίσιμη η κατάστασή της...

0
Η Έλσα κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει τον Μάνο ,κι έτσι αποφασίζει να γίνει δότρια για εκείνον. Όμως, μια επιπλοκή στο χειρουργείο θα κάνει τη νεαρή κοπέλα να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Η αγωνία για τη Μαρίνα και τον Κυριάκο είναι μεγάλη!

Η Ελσα είναι αποφασισμένη να σώσει τον Μάνο και γι’ αυτό αποφασίζει να γίνει δότρια. Όσο κι αν η Μαρίνα προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, η νεαρή κοπέλα είναι ανυποχώρητη. Όμως για να γίνει το χειρουργείο θα πρέπει να υπάρχει και η συγκατάθεση του Κυριάκου, αφού ακόμα είναι ο νόμιμος πατέρας της. Η Έλσα και η Μαρίνα αποφασίζουν να θυσιάσουν τον εαυτό τους και τάζουν στον Κυριάκο ότι, όταν τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια, θα γίνουν και πάλι οικογένεια. Ο Κυριάκος δέχεται, αν και ακόμα αμφιβάλλει ως προς τον κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπίσει η Έλσα.

Η μέρα του χειρουργείου έχει φτάσει και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και στους δύο ασθενείς. Ο Χρήστος βγαίνει έξω και περικυκλωμένος από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους λέει: «Όλα πήγαν καλά! Σε λίγο η Έλσα θα μεταφερθεί στην εντατική και θα την κρατήσουμε σε καταστολή μέχρι αύριο». Αργά το βράδυ η Μαρίνα έχει μείνει μόνη της στο νοσοκομείο. Ο Χρήστος τής λέει να γυρίσει σπίτι να ξεκουραστεί καθώς δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται εκεί, αφού Μάνος και Έλσα βρίσκονται σε καταστολή. Όμως, εκείνη δεν θέλει να φύγει.

Στο μεταξύ, ο Κυριάκος μιλάει με τη μητέρα του και της λέει πως όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο της Έλσας, αλλά η Άντρη για πρώτη φορά τον αντιμετωπίζει σκληρά: «Από τη στιγμή που δέχτηκες να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού για να έχεις πίσω τη Μαρίνα, δεν μπορώ να σε ξαναδώ ποτέ σαν γιο μου. Έκανες την επιλογή σου! Μεταξύ της μάνας σου και της γυναίκας σου, διάλεξες εκείνη. Εμένα, λοιπόν, ξέχνα με!», του λέει και του κλείνει το τηλέφωνο.

Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, η Έλσα στην εντατική αρχίζει να ανεβάζει πυρετό και να έχει σπασμούς. Ο Χρήστος μαζί με έναν άλλο γιατρό προσπαθούν να ελέγξουν τους σπασμούς της, ενώ τα μηχανήματα βαράνε. «Αν δεν καταφέρουμε να ελέγξουμε τους σπασμούς, θα σταματήσει η καρδιά της», λέει ο Χρήστος και κάνει τα πάντα για να τη σώσει.

Πηγή:TV Ζάπινγκ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !