Ο Ουγγαρέζος αποκαλύπτει για τη νέα εκπομπή που κατέθεσε στα στελέχη του ΑΝΤ1

0
Η εκπομπή «Τhe 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τερμάτισε πρώτη στο τηλεοπτικό κοινό 15-44 και τον Απρίλιο, με μερίδιο τηλεθέασης 21,9%. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον ίδιο μήνα, το υψηλότερο ποσοστό καταγράφηκε στο γυναικείο κοινό 15-24, το οποίο άγγιξε το 28,1% και παράλληλα το γυναικείο κοινό 25-44 έφτασε το 24,6%.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του και μετά τις Πασχαλινές γιορτές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενεί στο «Τhe 2night Show» μοναδικούς καλεσμένους,και μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, απόψε, Τετάρτη 04 Μαΐου, στις 23.15,στο «Τhe 2night Show» δείτε ποιος είναι ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου και πώς έγινε...Δημήτρης Ουγγαρέζος! Απολαύστε τον ταλαντούχο παρουσιαστή να συναντιέται για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μας μιλάει για πρώτη φορά μετά το κόψιμο της εκπομπής SPATA LIVE και μας αποκαλύπτει τη νέα πρόταση εκπομπής που έχει καταθέσει στον ΑΝΤ1.
Ο Δήμος Βερύκιος μιλάει για όλους και για όλα στον Γρηγόρη. Αποκαλύπτει τι τον συνδέει με τον Γιάνη Βαρουφάκη και γιατί χαρακτηρίζει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή «τσαχπινογαργαλιάρα». Μιλάει για τις επισκέψεις του στον Άκη Τσοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Στο πλατό του «Τhe 2night Show» έρχεται ,μετά το σούβλισμα του οβελία, ο Πέτρος Γαϊτάνος, κ' απαντάει σε όλους αυτούς που τον χαρακτηρίζουν γραφικό. Ακόμη,μας εξηγεί γιατί δεν θέλει να βλέπει μέσα στην εκκλησία τις γυναίκες να κάθονται στη δεξιά πλευρά των ανδρών αλλά και γιατί θεωρεί τον γάμο...αμαρτία.

Απόψε,στις 23.15,στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !