The Χ-boring!

0
Δεν σπεύσαμε όπως άλλοι να κάνουμε αμέσως κριτική στο ''X-Factor'' και περιμέναμε να τρέξουν τα πρώτα 4-5 επεισόδια για να κάνουμε μια πρώτη αποτίμηση. Δεν ξέρουμε αν φταίει το ότι ο Σκάι είναι πρωτάρης σε τέτοια σόου, δεν ξέρουμε αν μετά από 15 χρόνια talent shows έχει πια στερέψει η έτσι και αλλιώς μικρή δεξαμενή Ελλάδας και Κύπρου, δεν ξέρουμε αν τα μέλη της κριτικής επιτροπής δεν το έχουν ή δεν έχουν βρει και αυτοί τον ρυθμό τους ,πάντως αυτό που βλέπουμε είναι απολύτως...boring!

Οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι… κατηγορίας παρατράγουδα, αρκετές μετριότητες και ελάχιστες απλά καλές φωνές. Μέχρι στιγμής ,δεν έχει εμφανισθεί κάποιος ή κάποια που να ξεχωρίζει είτε λόγω φωνητικών δυνατοτήτων είτε λόγω κάποιου στυλ κ.λπ. Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν το συγκρότημα των ρομά, που είχαν και εξαιρετικό χιούμορ.

Ελπίζουμε να αλλάξει το πράγμα στη συνέχεια, αν και δεν φαίνεται προς το παρόν κάτι τέτοιο, και αν πάνε με αυτό το υλικό στις ομάδες δεν νομίζουμε ότι η παρουσία του Σάκη Ρουβά θα μπορέσει να σώσει την κατάσταση. Θα πρέπει σιγά σιγά και οι κριτές να μπουν στη λογική του σόου αυτού καθ' αυτό και να μη γίνονται αντικείμενο ενδιαφέροντος μόνο για την εναλλαγή των κομμώσεων και ρούχων!

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !