Έσπασε κοντέρ στα social media ο Στίβεν Χόκινγκ: Πάνω από 1 εκατομμύριο followers σε 6 ώρες!

0
Πανζουρλισμό και… ρεκόρ στα social media έκανε ο Στήβεν Χόκινγκ: μέσα σε έξι ώρες από τη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους, αλλά και τα 200.000 σχόλια!
Ο διάσημος θεωρητικός φυσικός, κοσμολόγος, συγγραφέας και Διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Θεωρητικής Κοσμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ έγινε μέλος στο Weibo, μία πλατφόρμα που μοιάζει με το Twitter και είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Κίνα.
«Χαιρετώ τους Κινέζους φίλους μου! Πέρασε καιρός! Ήταν το 2006 όταν πήρα μέρος σε ένα συνέδριο στο Πεκίνο. Ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Το πρώτο μου ταξίδι ήταν το 1985 όταν διέσχισα την εκπληκτική χώρα σας με τρένο. Στα φυσικά μου ταξίδια, κατάφερα να αγγίξω μόνο την επιφάνεια της μαγευτικής ιστορίας και κουλτούρας σας. Αλλά τώρα μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας μέσω social media», ήταν το πρώτο και, μέχρι στιγμής, μοναδικό, μήνυμα του Χόκινγκ.

Οι χρήστες του weibo καλωσόρισαν τον 74χρονο Βρετανό επιστήμονα με λόγια αγάπης και θαυμασμού, όπως «σε ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου στην ανθρωπότητα» και «σε αγαπάμε», ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να… κάνουν ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα αν όντως υπάρχουν εξωγήινοι.
Σημειώνουμε πως, τόσο τον εν λόγω λογαριασμό, όσο και τη σελίδα του στο Facebook, που έχει πάνω από 3 εκατομμύρια likes, ο Χόκινγκ τα διαχειρίζεται μαζί με ομάδα social marketers από το Λος Άντζελες. 

star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !