O Γεωργιάδης ζητάει 250.000 ευρώ από τη Γκολεμά...

0
Στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους ο Αδωνις Γεωργιάδης και η Ντέπυ Γκολεμά. Με αγωγή του, ο βουλευτής διεκδικεί από τη δημοσιογράφο ποσό που υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ για τους χαρακτηρισμούς «κατακάθι», «σιχαμένος» και «καθίκι», που χρησιμοποίησε σε βάρος του σε ανάρτησή της στο facebook τον Ιούνιο του 2015, με αφορμή προγενέστερες δηλώσεις του για τις συνέπειες ενδεχόμενης εξόδου της χώρας από το ευρώ.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής και η τηλεκριτικός βγήκαν εκτός ελέγχου, όταν ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε παρομοιάσει σε σχόλιό του την κατάσταση της Ελλάδας με την Ουκρανία (σε περίπτωση χρεοκοπίας) και είχε αναφέρει ότι εκεί «κάποιες γυναίκες πήγαιναν είτε παραδουλεύτρες είτε δούλευαν ως εκδιδόμενες».

Ξέσπασμα

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα της τη «δηλητηριώδη» Ντέπυ Γκολεμά, που ξέσπασε διαδικτυακά: «Οι π... και οι παραδουλεύτρες πληρώνονται κάνοντας η κάθε μία τη δουλειά τους, με πολύ περισσότερο σεβασμό από αυτές που συναναστρέφεσαι και είναι πολυτελείας, ανήκοντας φυσικά στην 1η κατηγορία. Οσο για τη δεύτερη, ρε μ... του κερατά, επειδή η μάνα μου με μεγάλωσε πλένοντας σκάλες, με έκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω, ρε καθίκι, πουθενά, θα σε φτύσω, σιχαμένε. Να τον χαίρεστε που τον ψηφίσατε να είναι μέσα στη Βουλή, το κατακάθι».

Ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και νυν αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είχε αντιδράσει προαναγγέλλοντας ότι θα αναζητήσει ποινικές και αστικές ευθύνες. «Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν, αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω μέχρι την Τρίτη να έχει ζητήσει συγγνώμη, αλλιώς...» είχε απαντήσει μέσω Twitter.

«Αλλιώς τι; Θα με βρουν σε κάνα πηγάδι; Θα με χάσουν οι δικοί μου; Τι αλλιώς...» ανταπάντησε η Ντέπυ Γκολεμά στον λογαριασμό της στο facebook, σημειώνοντας: «Μπορεί εγώ να χρησιμοποίησα μια λέξη πάνω στα νεύρα μου... που δεν συνηθίζω... αλλά οι 400 κοινοποιήσεις που υπάρχουν... και ο κόσμος που το διάβασε κατάλαβε την οργή της κόρης μιας καθαρίστριας...».

Η πρωτοφανής διαδικτυακή διαμάχη συνεχίστηκε με νέα tweets του κ. Γεωργιάδη, που έγραψε: «Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις, ούτε απειλές απευθύνω ούτε βία, απλώς αύριο θα καταθέσω αγωγή και μήνυση και θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Κυρία μου, ΑΝ πάνω στα νεύρα μας βρίζαμε όλοι τόσο χυδαία ο ένας τον άλλον, θα ήταν ζούγκλα».

Με την υπ' αριθμόν 3265/2015 αγωγή που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης αξιώνει αποζημίωση από την κυρία Γκολεμά για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Αναβολή

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η σημερινή συζήτηση της αγωγής αναμένεται να αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους. Οπως είπε στην « ESPRESSO» o συνήγορος του βουλευτή Θανάσης Πλεύρης: «Ο κ. Γεωργιάδης δεν επιθυμεί να βρίσκεται στις δικαστικές αίθουσες, αλλά, εφόσον δεν υπήρξε ανάκληση των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιήθηκαν σε βάρος του, η προσφυγή του στη Δικαιοσύνη ήταν μονόδρομος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !