Το ''Familiar'' σε αριθμούς:Περισσότεροι από 1.260.000 τηλεθεατές επέλεξαν το σόου...

0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 1.260.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤO 4ο LIVE!

Πρώτο στο σύνολο του κοινού με Μ.Ο. τηλεθέασης 36,4% και στο 15-44 με 36,8%

Μοναδικό και απολαυστικό ήταν το 4ο Live του «Your Face Sounds Familiar»,που προβλήθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο αγαπημένους καλλιτέχνες και ,όπως κάθε φορά, μας εντυπωσίασαν με τις μεταμορφώσεις τους.

Το 4ο Live του «Your Face Sounds Familiar» αποτέλεσε για ακόμη μια φορά την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού ο μέρος όρος τηλεθέασης έφτασε το 36,4%, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 36,8% ενώ υπήρχε αύξηση στο ανδρικό κοινό 25-44, που παρακολούθησε το show σε ποσοστό 38,5%.

Το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Το σύνολο του κοινού άγγιξε το 34,9% κερδίζοντας προβάδισμα 22 μονάδων από το κανάλι που ακολουθεί ενώ το δυναμικό κοινό 15-44 προηγήθηκε με 35,2%! Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του σημειώθηκε στο αντρικό κοινό 25-44, σημειώνοντας 36,7% ,με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να ανέρχεται στις 20,9 μονάδες!
 
Όλες οι εμφανίσεις των παικτών ήταν μοναδικές! Οι διαγωνιζόμενοι μέσα από τις συγκλονιστικές τους μεταμορφώσεις, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Βαλάντης βγήκε on stage ως Γιώργος Ξανθιώτης και κέρδισε τις εντυπώσεις ξεσηκώνοντας το κοινό!

Η Αποστολία Ζώη ως Beyoncé έκλεψε την παράσταση.

Στη συνέχεια η Ελένη Καρακάση ως Μαίρη Λίντα κατάφερε να μας γυρίσει σε μια άλλη εποχή, πραγματοποιώντας τη πιο επιτυχημένη της εμφάνιση μέχρι στιγμής.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης άφησε άφωνους κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συγκλονιστική μεταμφίεση του ως Σταν.

Η Josephine κέρδισε της εντυπώσεις μέσα από το δύσκολο performance της ως Passenger .

Η μεταμφίεση του Όθωνα Μεταξά ως Paul Anka κρίθηκε από όλους ως η πιο επιτυχημένη και τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης,ερμηνεύοντας το «You are my destiny».

Η Βαλέρια Κουρούπη, σε ρόλο Τζένη Καρέζη στην ταινία «Λόλα», πραγματοποίησε την πιο συγκινητική και συναισθηματική εμφάνιση της βραδιάς.

Ο Δήμος Μπέκε μεταμορφώθηκε σε Γιώργο Μαζωνάκη και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο Γιάννης Κρητικός εμφανίστηκε ως Δημήτρης Παπαμιχαήλ και μας μετέφερε στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Το 4ο Live ολοκληρώθηκε με την Ματθίλδη Μαγγίρα να μεταμορφώνεται σε Άννα Βίσση, παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό live act.
Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του «Your Face Sounds Familiar» ,δίνει την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Ο μεγάλος νικητής του 4ο Live, Όθωνας Μεταξάς, προσέφερε τα έσοδα στον Πανελλήνιο Σύλλογο μεταμοσχευμένων καρδιάς-πνευμόνων,«Η σκυτάλη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !