Ανθή Σαλαγκούδη: Γιατί δεν την είδαμε τελικά να χορεύει στο Dancing with the stars

Unknown
0
Μετά το τέλος της ΕΡΤ και της εκπομπής που παρουσίαζε Μεσογείων 136, ακούστηκε πως η Ανθή Σαλαγκούδη δέχτηκε προτάσεις για διαφορετικού τύπου εκπομπές, αλλά ακόμα και για να χορέψει στο Dancing With The Stars. «Είχα κάποιες προτάσεις κι έχω κάνει και αρκετές συζητήσεις που δεν κατέληξαν όμως κάπου. Άλλες δεν ενδιέφεραν εμένα, άλλες δεν προχώρησαν, άλλες είναι ακόμα υπό συζήτηση. Όσο για το Dancing, ήταν η περίοδος που είχε κλείσει η ΕΡΤ και δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τέτοιο, παρόλο που μου άρεσε πολύ το σόου».

Αλήθεια, τι θα της άρεσε, να κάνει σήμερα στο πεδίο της ψυχαγωγίας; «Θα μου άρεσε να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αλλά στην ελληνική τηλεόραση έχει αποδειχθεί πως το συγκεκριμένο είδος είναι αυστηρά ανδροκρατούμενο!», σχολιάζει.

Η ίδια δεν βλέπει φανατικά τηλεόραση, αλλά υπάρχουν κάποιες εκπομπές που απολαμβάνει. «Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά όταν πέσω πάνω σε κάτι που μου αρέσει κολλάω. Την περασμένη Κυριακή ήμασταν σε ένα φιλικό σπίτι και είδα το YFSF που είναι πραγματικά ένα ωραίο ψυχαγωγικό σόου. Γελάς, περνάς ωραία αυτές τις ώρες, κάνεις και συ την κριτική σου με την παρέα σου».



People

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !