Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Πέτρου!

Unknown
0
Ποιους θα δούμε απόψε στις 23:10;

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος υποδέχεται τον Κώστα Μαλιάτση σε μια άκρως ανατρεπτική συνάντηση. Ο Youtuber των πολλών εκατομμυρίων views σαρώνει τα πάντα με το χιούμορ και τις ατάκες του.

Η Ελισάβετ Σπανού έρχεται στην εκπομπή και μιλά, μετά από πολύ καιρό, για τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει το τραγούδι. Όταν ο Πέτρος την ρωτάει για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της, η Ελισάβετ δεν διστάζει να πει την αλήθεια.

Το τηλεοπτικό δημοσιογραφικό δίδυμο Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας εισβάλλουν στο πλατό και επιβεβαιώνουν πόσο… «Αταίριαστοι» είναι. Ο ένας «καρφώνει» τις κακές συνήθειες του άλλου και περιγράφουν πώς είναι η ζωή τους εκτός τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, μιλά για το νέο του κόμμα, απαντάει στις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη, σχολιάζει το προσφυγικό και βάζει στοίχημα με τον Πέτρο για το πότε θα γίνουν εκλογές.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !