«Το ότι βγαίνω στην τηλεόραση δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να με βρίζει χυδαία»

0
Τι έχει να απαντήσει σε όσους τη λένε "ξινή";

Η Μαρία Ηλιάκη έχει πέσει κι αυτή, όπως πολλοί celebrities, θύμα επιθέσεων από αγνώστους στα social media, οι οποίοι επιτίθενται σε αναγνωρίσιμους έλληνες, συνήθως χρησιμοποιώντας ψεύτικα προφίλ, με ψευδώνυμα. Μιλώντας στο People εξήγησε πώς αντιδρά σε τέτοιες περιπτώσεις. "Όταν κάποιος μου “την πει” επωνύμως, όχι με ψευδώνυμο, θα απαντήσω. Μπορεί να μου γράψει κάποιος “πώς είσαι έτσι σήμερα;”, να γελάσω, να απαντήσω και με κάποιους που οι κουβέντες μας ξεκίνησαν έτσι γίναμε και φίλοι διαδικτυακά, όσο φίλος μπορείς να γίνεις στα social. Τώρα, όταν κάτι τύποι με ψευδώνυμα γράφουν αισχρά πράγματα και χυδαιότητες, κρυμμένοι πίσω από ένα προσωπείο ανωνυμίας, τότε τους μπλοκάρω και θα σβήσω και το σχόλιό τους. Το ότι βγαίνω στην τηλεόραση δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να με βρίζει χυδαία. Αν κάτι δεν σου αρέσει, πες το με όμορφο τρόπο. Τι να πω; Ίσως ο κόσμος να πιστεύει πως όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση, εμφανίζονται σε πίστες και προβάλλονται στα περιοδικά έχουν βγάλει περιουσίες και έχουν μια υπέροχη ζωή, κάτι που δεν ισχύει. Ποτέ δεν ξέρεις τι προβλήματα μπορεί να έχει ο καθένας στη ζωή του. Περνάμε δύσκολα γενικά στην Ελλάδα, ο κόσμος έχει νεύρα και θέλει να εκτονωθεί. Μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά γιατί να ξεσπάς σε έναν άνθρωπο που κάνει μια δουλειά όπως όλοι, απλά έχει λίγο παραπάνω προβολή;", εξήγησε.

Η Μαρία έχει και αυτή την πτυχή της ματαιοδοξίας, που συνήθως συνοδεύει ένα επάγγελμα στο χώρο του θεάματος; «Σίγουρα το έχω. Δεν το έχω ψάξει και πολύ μέσα μου, αλλά για να κάνω αυτή τη δουλειά, να κοιτάζω το περιοδικό και να λέω “α, κοίτα, ωραία βγήκα στο εξώφυλλο του People!”, έχω κι εγώ τη ματαιοδοξία μου. Από την άλλη, όμως, πάντα ονειρευόμουν να κάνω αυτό το επάγγελμα, έχω δουλέψει πολύ και αυτή είναι η καθημερινότητά μου. Δεν μπορώ να με φανταστώ εκτός τηλεόρασης, όχι από την πλευρά της ματαιοδοξίας, που ναι, είμαι και ματαιόδοξη, αλλά γιατί δεν έχω μάθει να κάνω κάτι άλλο, οπότε οφείλω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ για να συνεχίσω να το κάνω για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται».

Το ότι κάποιοι την αποκαλούν «ξινή» τη στενοχωρεί; «Εάν το “ξινή” σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω παρέα με όλους και να τους αγαπάω όλους, ναι, είμαι ξινή. Αλλά δεν μπορώ να σε αγαπήσω στα πέντε λεπτά της γνωριμίας, ούτε να τους εμπιστεύομαι όλους, ούτε να κάνω παρέα με όλους. Δεν με αφορά καθόλου να κάνω δημόσιες σχέσεις. Αν με γνωρίσεις όμως καλά, νομίζω πως μόνο αυτό δεν είμαι, γι’ αυτό και δεν με νοιάζει τι πιστεύουν για μένα όσοι δεν με ξέρουν», είπε στο People η Μαρία Ηλιάκη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !