Μετά το Πάσχα η εκπομπή του Μπέζου...

0
Ο ηθοποιός σε «ρόλο» παρουσιαστή στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 ,που ξεκινά μετά από το Πάσχα...

Μετά το Πάσχα ο Γιάννης Μπέζος θα συναντά τους συναδέλφους του στον τόπο όπου κάνουν πρόβα, με εκείνον στον ρόλο του παρουσιαστή. Ταλαντούχοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, ενδυματολόγοι, μακιγιέζ, σκηνογράφοι, χορογράφοι, συνθέτες, προτού γεμίσουν με τις παραστάσεις τους τα αρχαία θέατρα της χώρας το φετινό καλοκαίρι, αλλά και τις κεντρικές αθηναϊκές σκηνές τον χειμώνα, θα εμφανιστούν στη νέα εκπομπή, «Μιλώντας για θέατρο», της ΕΡΤ2, η οποία θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια.

 «Στόχος μου είναι, σε κάθε εκπομπή διάρκειας 45 λεπτών, να προβάλλονται δύο θεατρικές παραστάσεις όπως θα τις δούμε στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και όχι μόνο, καθώς θα υπάρξουν μέσα στους θερινούς μήνες και σπουδαίες δουλειές από ιδιωτικούς θιάσους. Θα γίνει μια επιλογή σφαιρική, με σκοπό να προβληθούν όλα τα είδη του θεάτρου: αρχαία τραγωδία, αττική κωμωδία, έργα από τη σύγχρονη κλασική δραματουργία, φάρσες, μιούζικαλ, επιθεώρηση, ελληνικό έργο, αλλά και πειραματισμοί» αναφέρει ο Γιάννης Μπέζος.

Με καλλιτέχνες: «Για αυτό και θα επισκεπτόμαστε με την κάμερα τους χώρους των δοκιμών και θα μιλάμε με όλους τους εμπλεκομένους και ειδικότερα με τους νέους καλλιτέχνες. Πρόθεσή μου είναι κατά τη διάρκεια κάθε επεισοδίου να πληροφορώ τους τηλεθεατές για το θέμα του έργου, πόσες φορές έχει ανεβεί στην Ελλάδα και ποιοι έχουν πρωταγωνιστήσει σ' αυτό» εξηγεί ο γνωστός ηθοποιός.

Espresso.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !