Καυγάς του Μέι με τον Κοέν για τον Μέρκιουρι

0

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ του ηθοποιού Σάσα Μπάρον Κοέν και του κιθαρίστα των «Κουίν», Μπράιν Μέι.

Ο Κοέν επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία για το θρυλικό συγκρότημα υποδυόμενος τον τραγουδιστή των «Κουίν», Φρέντι Μέρκιουρι, αλλά λίγο πριν το τέλος του 2015 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παραγωγή της ταινίας.

Μιλώντας, ο Κοέν, τον περασμένο μήνα στην εκπομπή του ραδιοφωνικού παραγωγού Χάουαρντ Στερν, ισχυρίστηκε ότι έφυγε από την ταινία, παρότι του είχε προταθεί από το 2010, καθώς η ταινία δεν θα έλεγε όλη την ιστορία για τον Φρέντι Μέρκιουρι και την συνέχεια του συγκροτήματος.

Αλλά τώρα έρχεται ο κιθαρίστας του συγκροτήματος και μέσω του Τύπου επιτίθεται στον ηθοποιό, λέγοντας ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που εγκατέλειψε την παραγωγή της ταινίας.

«Είχαμε κάποιες ωραίες στιγμές με τον Σάσα ανταλλάσσοντας κάποιες ιδέες, αλλά αυτός αποχώρησε και είπε διάφορες αναλήθειες σχετικά με το τι συνέβη», δήλωσε ο Μέι στη Mail on Sunday, και πρόσθεσε: 



«Γιατί το προχώρησε τόσο, γιατί δεν ήθελε να κάνει μία θαρραλέα ταινία; Είμαστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν κρύψαμε ποτέ την αλήθεια. Δεν σκέφτομαι έτσι».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποχώρηση του Κοέν σχετίζεται με την εισπρακτική αποτυχία της ταινίας του «The Brothers Grimsby», καθώς ο Μέι δήλωσε ότι «αποφασίσαμε πως δεν ήταν κατάλληλος για τον ρόλο για πολλούς και καλούς λόγους, που θα γίνουν εμφανείς αν δείτε τι έχει κάνει πρόσφατα. 

Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να δουλέψει και να υποδυθεί τον Φρέντι».

Ο Μέι υπογράμμισε ακόμα ότι είναι νωρίς να μιλάει κανείς για το πότε θα είναι έτοιμη η ταινία, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί ποιος θα την σκηνοθετήσει, ενώ όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Κοέν, είπε ότι ακούστηκε το όνομα του Μπεν Γουίσοου στο τέλος του περασμένου χρόνου, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει. 

«Ελπίζουμε ο Μπεν Γουίσοου να δεχτεί. Είναι υπέροχος, είναι αληθινός ηθοποιός», είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !