Ο Απόστολος Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Νομίζω ότι ήταν ιερό αυτό που έκανα»

Unknown
0
Η ατάκα του Απόστολου Γκλέτσου στο Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου, απασχόλησε σημαντικά και συνεχίζει να συζητιέται μέχρι και σήμερα, σχεδόν τρεις μήνες αργότερα. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει πως «το ψάρι ψήνεται καλύτερα και από τις δύο μεριές», τονίζοντας ότι έχει κάνει σεξ με άντρα.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας μίλησε στο γνωστό περιοδικό Antivirus, που απευθύνεται στην LGBT κοινότητα για την πολύκροτη αποκάλυψή του σε μία μοναδική συνέντευξη. «Δεν πρόκειται να ακούσεις από εμένα κάτι το οποίο θα είναι πρόστυχο ή αγοραίο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πώς έφτασε όμως να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση-αποκάλυψη; «Υπήρχε τον τελευταίο καιρό μια περιρρέουσα κατάσταση με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης. Βγήκε από κάποιους ως πρώτο στην ατζέντα, με αρκετούς να διαφωνούν έντονα και να δημιουργούν κάποιες μεγάλες αντιπαραθέσεις. Υπάρχουν κι όμως αυτοί που κανείς δεν τους ρωτάει, όταν συμβαίνουν αυτές οι αντιπαραθέσεις. Κάποιες αγνές ψυχές που ακόμα δεν έχουν βρει τη δύναμη να βγουν στη ζωή και πληγώνονται βαθιά. Κάποιοι τέτοιοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου. Μια μητέρα και μια κοπέλα. Μια μητέρα ενός 16χρονου γιου και μια κοπέλα. Υπήρχε αυτό στο μυαλό μου και με τριβέλιζε. Βρήκα λοιπόν την ευκαιρία για να τελειώνουμε με όλα αυτά. Για να καταλάβουμε ότι το 2016 ο σεξουαλικός προσανατολισμός, δεν πρέπει να παίζει κανέναν μα κανέναν ρόλο στο πως πρέπει να βλέπει κάποιον η κοινωνία, η οικογένεια αλλά και το ίδιο το κράτος. Και χωρίς καν να ερωτηθώ το είπα για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους! Κι αν θέλεις – τώρα θα μιλήσω λίγο εγωιστικά- όλα αυτά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, να βρουν στο πρόσωπό μου -γιατί είμαι 50 χρόνων και νομίζω δυναμικός αρκετά – μια αγκαλιά, έναν πνευματικό πατέρα. Πρέπει να τελειώνουμε με το παραμύθι αυτό», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ήθελε να λειτουργήσει ως πρότυπο στην κοινωνία, «χωρίς να τον νοιάζει τόσο η μάνα που το παιδί της είναι gay». Αναλυτικά εξήγησε: «Αυτή έχει μεγαλώσει με τα στερεότυπα κλπ. Μπορείς να τη βοηθήσεις λίγο. Δεν μπορείς να τη βοηθήσεις πολύ. Εμένα με νοιάζει το παιδί. Που μπορεί να είναι 16χρονο και να το τρελαίνουν, να το φοβίζουν και να του δημιουργούν bullying μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Θέλω να δει εμένα που όλοι λένε “να ο άνδρας ο έτσι κλπ”, ότι να δεν φοβάμαι να το πω. Και να τελειώνουμε. Νομίζω ότι ήταν ιερό αυτό που έκανα και να σου πω, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου».

Πολλοί έχουν συνδυάσει τον Απόστολο Γκλέτσο με την ταμπέλα του απόλυτου αρσενικού. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, δεν φάνηκε κατά τον ίδιο να έρχεται σε αντίθεση με αυτό το γεγονός. «Δεν είσαι λιγότερο άνδρας αν πηγαίνεις με άνδρες. Ας διαβάσουν και την αρχαία ελληνική γραμματεία. Έλεος πια. Ας ξεβρακωθούν λίγο. Δεν είσαι λιγότερο άνδρας ή δεν είσαι λιγότερο γυναίκα. Στο κάτω κάτω, αν θέλει κάποιος να είναι λιγότερος άνδρας με γεια του με χαρά του. Να είναι θηλυπρεπής κι αυτό δικαίωμα του είναι. Εγώ όμως δεν είμαι θηλυπρεπής, είμαι 100% άνδρας και έχω κάνει κι αυτό και δεν μου μειώνει τον ανδρισμό. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχει μειωθεί ο ανδρισμός μου, δεν του χαλάω χατήρι. Το παραδέχομαι και έτσι!», επεσήμανε στο περιοδικό Antivirus.

Πώς χαρακτηρίζει όμως τον εαυτό του, με βάση τον σεξουαλικό του προσανατολισμό; «Εμένα μ΄αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες. Τρελαίνομαι για γυναίκες. Αλλά αυτό που έχω δηλώσει ισχύει στο έπακρον και ήταν και μια χαρά!», απάντησε ο Δήμαρχος Στυλίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !