Δείτε στο σημερινό ANIMANIAC-Ποια ζώα θα μας συστηθούν;

0
Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac». Κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης, μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.

Tι θα μας παρουσιάσουν σήμερα,Κυριακή 3 Απριλίου,στις 15.00 ;
Σήμερα,λοιπόν,μία ημέρα πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, η εκπομπή «Animaniac» είναι αφιερωμένη στους τετράποδους «ήρωες των δρόμων», που ακόμα αναζητούν την οικογένειά τους. Η κάμερα της εκπομπής ακολουθεί τους Εθελοντές Κτηνιάτρους της ΕΔΚΕ στις Σπέτσες, όπου πήγαν για να στειρώσουν και να εμβολιάσουν εκατοντάδες αδέσποτες γάτες.

Θα γνωρίσουμε τον Μίστερ, έναν πανέξυπνο πρώην αδέσποτο σκύλο από τη Ρουμανία, ο οποίος γλύτωσε την ευθανασία, υιοθετήθηκε στην Ελλάδα και κατέκτησε τους στίβους του agility! Ακόμη, θα μάθουμε τα πάντα για τη γάτα του Αιγαίου, την Εθνική μας γάτα, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μια συνηθισμένη αδέσποτη, αλλά, κατά βάθος, είναι ράτσας! Τέλος, θα συναντήσουμε τους Playmen στο Καταφύγιο Ζώων, «Save A Greek Stray», οι οποίοι θα μας μιλήσουν για τους τετράποδους πρωταγωνιστές του βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους, «Stand by me now». 

«Animaniac». Ένας ζωολογικός κήπος έρχεται στο σπίτι σου,μέσα από τον Alpha !

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !