Ματθίλδη Μαγγίρα: Τι λέει για την εκπομπή της Μπέτυς στον ALPHA;

0
Η μίμηση της Ρένας Βλαχοπούλου στο 3ο live του YFSF 3 ήταν από τις καλύτερες που έχουμε δει και στους τρεις κύκλους του σόου, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τις βαθμολογίες επιτροπής, συμπαικτών και κοινού, που της έδωσαν την καθολική πρωτιά. Γι΄αυτό η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε στην εκπομπή Λιάγκα-Σκορδά και μίλησε για το πέρασμα της αδελφής της από το Όλα Παίζουν, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «ξινή» που της αποδίδουν.

Την περσινή χρονιά η Μπέτη Μαγγίρα βρισκόταν στο Όλα Παίζουν, με Καινούργιου-Λιανό-Καμηλά και η Ματθίλδη είχε πει ότι δεν θεωρεί πως είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχει κάνει. Στο Πρωινό εξήγησε την άποψη της, αλλά και γιατί έχουν να συνεργαστούν τόσα χρόνια μαζί οι δύο αδερφές.

«Δεν μας κάτσανε για αρκετά χρόνια τα πράγματα. Όταν έμεινε έγκυος, εγώ έκανα μόνη μου σόου. Με Πέρυσι συζητάγαμε να κάνουμε κάτι, της έκατσε το θέατρο, είχα κι εγώ το θέατρο, είχε και την εκπομπή, δεν γινόταν χρονικά πια. Ήξερε την άποψή μου για την εκπομπή που έκανε. Πάντα είμαι ειλικρινής. Και μπορεί πολλοί να με θεωρούν ξινή, ή ότι είμαι κακιά. Δεν το κάνω, όμως, με αυτή την πρόθεση. Πάντα η πρόθεσή μου είναι όταν θα πάω να δω κάτι... πάντα εκτιμώ την προσπάθεια και τη δουλειά που βλέπω ότι έχει γίνει από πίσω για να βγει ένα αποτέλεσμα. Όμως θα πω για το αποτέλεσμα και θα το πω με αυτή την οπτική γωνία που μπορεί να τον βοηθήσει τον άλλον, να του δώσει κάτι για να βελτιωθεί. Κι εγώ η ίδια το ίδιο κάνω στον εαυτό μου, είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !