Τριαντάφυλλος: Ποιος διεκδικεί δικαστικώς από τον τραγουδιστή 37.300 ευρώ;

0
Ο Τριαντάφυλλος διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του, καθώς από μέρα σε μέρα πρόκειται να γίνει πατέρας. Παρόλα αυτά μια νέα είδηση που τον αφορά βγήκε στο φως της δημοσιότητας και προφανώς δεν τον χαροποίησε.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα «Spirto», 50χρονη γιατρός από την Πάτρα στέλνει στο ειδώλιο τον τραγουδιστή. Ο λόγος είναι οικονομικές εκκρεμότητες. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, τον Δεκέμβριο του 2010 δάνεισε στον Τριαντάφυλλο 37.300 ευρώ. Ήταν μια δύσκολη οικονομικά περίοδος για τον τραγουδιστή, έτσι και συμφώνησε με την γιατρό να τον βοηθήσει και να την ξεπληρώσει όταν σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Δυστυχώς, οδηγούνται στα δικαστήρια, καθώς η 50χρονη ισχυρίζεται πως δεν της επέστρεψε ποτέ τα χρήματα. Σήμερα, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ασχολήθηκαν με το θέμα και μάλιστα εξασφάλισαν δηλώσεις από τον τραγουδιστή. Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο ο Τριαντάφυλλος δεν απαντάει άμεσα στα όσα γράφτηκαν, αλλά μας αφήνει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ψέμα. «Τα έχω συνηθίσει αυτά από παλιά. Εδώ σταύρωσαν τον Χριστό. Οποιοσδήποτε μπορεί να πει το οτιδήποτε!», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !