Tαινία για τα φοιτητικά χρόνια του Μπαράκ Ομπάμα

0

Δυο ταινίες για τη ζωή του Αμερικανού προέδρου βρίσκονται στη διαδικασία των γυρισμάτων: το «Southside With You» για το ερωτικό ειδύλλιο του Ομπάμα με τη Μισέλ, που έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Σάντανς φέτος, αλλά κι ένα ακόμα λεπτομερές πορτραίτο της νεότητας του πλανητάρχη, από την εποχή που ήταν φοιτητής.

Το δεύτερο αυτό φιλμ, με τίτλο «Barry», βρήκε τον πρωταγωνιστή του στο πρόσωπο του πρωτοεμφανιζόμενου Ντέβον Τέρελ που φυσιογνωμικά μοιάζει πολύ στον Ομπάμα. Η ταινία θα αφηγείται τις εμπειρίες του μελλοντικού πλανητάρχη στην πόλη της Νέας Υόρκης, όταν σπούδαζε πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Columbia και θα διαμόρφωνε τις πρώτες του σχέσεις.

Η Ανα Τέιλορ- Τζόι (που πρωταγωνιστεί στην πρόσφατη ταινία τρόμου «The Witch»), έχει επιλεχθεί επίσης για να υποδυθεί μια συμφοιτήτρια του νεαρού Μπάρακ. Κρατήστε κατά νου ότι ο πρόεδρος γνώρισε την μετέπειτα σύζυγο του Μισέλ, το 1989. Άρα δεν θα τη δούμε να εμφανίζεται σ' αυτό το φιλμ.

Ο Βίκραμ Γκάντι, περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του στο Vice, αλλά και για το ντοκιμαντέρ «Kumare», θα σκηνοθετεί, βασισμένος σε ένα σενάριο του Ανταμ Μάνσμπατς, και τα γυρίσματα του «Barry», αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Εν τω μεταξύ, ο αληθινός Μπάρακ Ομπάμα θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών για τις επόμενες 322 ημέρες, μέχρι ο Ντόναλντ Τραμπ – ή κάποιος άλλος λιγότερο εφιαλτικός υποψήφιος- να πάρει τη θέση του στον Λευκό Οίκο.

 cinemag.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !