Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα όλοι προσπαθούν να το ρίχνουν έξω που και που και να ξεδίνουν! Η αποκριά είναι μια καλή ευκαιρία γι΄ αυτό και πολλοί ήταν αυτοί που το Σαββατοκύριακο πήγαν σε πάρτυ μεταμφιεσμένων και διασκέδασαν με την καρδιά τους!
Ένας από αυτούς ήταν και ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος βρέθηκε στο πάρτυ της φίλης και συναδέλφου του στην Άρτα Άντζυς Χριστογιάννη, μεταμφιεσμένος σε... Κατερίνα Στικούδη!
Ο γνωστός hair stylist, προτίμησε την ...μελαχρινή εκδοχή της γνωστής τραγουδίστριας και φόρεσε μια ολόσωμη ανοιχτή φόρμα όπως έχει κάνει εκείνη σε εμφάνισή της στο παρελθόν.
Στο πάρτυ που έγινε ο Τρύφωνας έκλεψε την παράσταση με την μεταμφίεση τα... αστεία και τα πειράγματά του...
tlife






0 Σχόλια