Δεν ζούμε στην εποχή της «ταμπέλας»

Unknown
0

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον ατίθασο και γόη Άρη στο «Σόι σου», μιλά για τα προσεχώς στην κωμωδία του Alpha και απαντά στον εάν θα δοκιμαζόταν και πάλι σε παρουσίαση εκπομπής.
Ο Αρης μπλέκει πάντα σε περιπέτειες. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο «Σόι σου»;
Ερχεται ένα επεισόδιο το οποίο ανατρέπει την εικόνα του χαρακτήρα όπως την έχουν δει οι θεατές μέχρι σήμερα. Στον δρόμο του Αρη που μέχρι σήμερα ήταν γενικά χαλαρός εμφανίζεται μια μεγάλη ευθύνη. Μια εγκυμοσύνη η οποία κατά τη διάρκεια του επεισοδίου φέρνει αλλαγές, συγκινήσεις και εν τέλει μια μεγάλη ανατροπή... Θα δούμε αν τελικά ο Αρης θα γίνει μπαμπάς και θα χαλαρώσει από τις συνεχείς περιπέτειες.
Η σειρά καταγράφει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Θα πάει και για τρίτη σεζόν;
Οπως όλα δείχνουν, ναι. Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι και όλα δείχνουν να βαδίζουν σε καλό δρόμο. Ωστόσο δεν μπορούμε αυτήν τη στιγμή να πούμε κάτι με βεβαιότητα, όπως νομίζω δεν μπορούμε να πούμε και για κανένα πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Οπως ξέρεις, τα πάντα είναι πολύ ρευστά.
Ποιο είναι το πιο κοντινό σημείο στον χαρακτήρα σου με τον Αρη και ποια η μεγαλύτερή σας διαφορά;
Δεν ζούμε στην εποχή της «ταμπέλας»
Απ' τη μια μοιάζουμε πολύ και απ' την άλλη καθόλου. Τι εννοώ: Είμαι και εγώ πολύ δραστήριος και αυθόρμητος κάποιες φορές σε βαθμό παρεξηγήσεως όπως ο Αρης. Εχουμε κοινή αντίληψη του χιούμορ. Ορισμένες φορές ίσως είμαι και εγώ επιπόλαιος. Εκεί νομίζω που δεν ταιριάζουμε καθόλου είναι ο τρόπος ζωής, τα χόμπι και επίσης ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων. Εγώ όταν υπάρχει πρόβλημα προσπαθώ να δίνω αμέσως λύση ακόμη κι αν κάποιες φορές αυτή είναι επώδυνη.
Συνεργάζεσαι με καταξιωμένους ηθοποιούς με μεγάλη εμπειρία. Θα ήθελα να μου πεις μια συμβουλή που σου έδωσε κάποιος από τους συνεργάτες σου και αποφάσισες να την ακολουθήσεις.
Θα σου αναφέρω κάτι που μου έχει πει η τηλεοπτική μου μητέρα, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, που εκτιμώ απεριόριστα: Είτε στη ζωή είτε στην υποκριτική, η αλήθεια είναι ο μόνος σύμβουλος για να προχωρήσεις μπροστά.
Μέχρι στιγμής στην τηλεόραση σε έχουμε δει σε κωμωδίες. Θα ήθελες να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και στο δράμα;
Το έχω κάνει ήδη στο θέατρο με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη συνεργασία μου με τη Γιούλικα Σκαφιδά στο «Dogville» του Λαρς Φον Τρίερ. Στην τηλεόραση δεν έχει δοθεί ακόμη η κατάλληλη ευκαιρία αλλά σαφώς θα ήθελα να το κάνω.
Είχες και μια πρόταση για καθημερινή σειρά στην Κύπρο. Γιατί δεν προχώρησε;
Δεν ζούμε στην εποχή της «ταμπέλας»
Υπήρξαν πράγματι συζητήσεις το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο όταν ενημερώθηκα ότι το «Σόι» συνεχίζει και για δεύτερη σεζόν, η επιλογή για μένα ήταν ξεκάθαρη.
Νιώθεις περισσότερο ζεν πρεμιέ ή κωμικός ηθοποιός;
Δεν νομίζω ότι ζούμε στην εποχή της ταμπέλας αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Ανάλογα με την πρόκληση που έχεις κάθε φορά να αντιμετωπίσεις, προσαρμόζεσαι αντίστοιχα.
Ευρύτερα γνωστός έγινες στο κοινό αρχικά μέσα από την παρουσίαση. Αρχικά στους «ΠΑΙΔΕΣ», στη συνέχεια στο «Μες την καλή χαρά». Θα το ξαναέκανες;
Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που το έκανα, η μυθοπλασία περνούσε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην τηλεόραση και οι ευκαιρίες ήταν μηδαμινές. Σαν εμπειρία και σαν δοκιμή ήταν χρήσιμη. Η δουλειά μου είναι το θέατρο και τα όνειρά μου ανήκουν εκεί.
Μετάνιωσες που άφησες την Ιατρική για την υποκριτική;
Ετσι όπως τα σκέφτομαι τώρα τα πράγματα με μεγάλη χρονική απόσταση, νομίζω πως η τότε η επιλογή μου μου βγήκε σε καλό. Οχι, δεν μετάνιωσα. Εν τέλει εφόσον είναι επιλογή μου όπως και να εξελιχθεί, θα δεχθώ τις συνέπειες.
Εχεις κάνει διάφορες δουλειές παράλληλα με τις σπουδές σου. Μίλησέ μου λίγο γι' αυτό...
Δεν ζούμε στην εποχή της «ταμπέλας»
Πράγματι. Εχω δουλέψει από συντηρητής καυστήρων έως μπάρμαν σε νυχτερινό μαγαζί. Οποια δουλειά και να κάνεις υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής που ονομάζεται εμπειρία. Αυτό σε πάει παρακάτω στη ζωή σου και σου δίνει το κίνητρο να φτάσεις στη δουλειά που πραγματικά αγαπάς.
Κάποιες σχέσεις σου έγιναν γνωστές, κάποιες άλλες όχι. Γενικά ποια είναι η σχέση σου με τη δημοσιότητα στο κομμάτι αυτό;
Δεν μου αρέσει να επικεντρώνεται η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή αλλά στη δουλειά μου. Εκεί κρίνομαι και εκεί θέλω να κρίνομαι από τον κόσμο. Οταν η προσωπική ζωή ενός ηθοποιού αρχίζει να απασχολεί τα Μέσα, σημαίνει ότι η προσοχή έχει μετατοπιστεί αλλού.
Πάμε και στα θεατρικά. Ποια δουλειά σου ξεχωρίζεις μέχρι σήμερα;
Νομίζω η συνεργασία μου με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου στον «Πριν το χάραμα». Ηταν πραγματικό σχολείο για μένα αυτή η δουλειά και πραγματικά χαίρομαι που βρέθηκα στο σανίδι μαζί με σπουδαίους συνεργάτες. Επίσης η συνεργασία μου με τον Ρωμαίο Καστελούτσι στην «Κόλαση του Δάντη». Εξαιρετική δουλειά.
  • Καλοκαιρινή περιοδεία: «Για το επόμενο καλοκαίρι είμαι σε συζητήσεις για να συμμετάσχω σε μια αγαπημένη κλασική κωμωδία που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα αλλά ακόμη επειδή δεν έχει κλείσει δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο», αναφέρει ο ηθοποιός.
Δεν ζούμε στην εποχή της «ταμπέλας»



tvethnos

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !