Πέντε έφηβοι μπαίνουν αυτή τη βδομάδα στο ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ-Ποιος θα καταφέρει να εντυπωσιάσει;

0
Την εβδομάδα 28 Μαρτίου με 1η Απριλίου, το «Κάτι Ψήνεται» συναντάει πέντε έφηβους, τον Μάριο, την Κωνσταντίνα, τον Μάριο, τον Άρη και τη Ντόρα.

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, πρώτος στην κουζίνα μπαίνει ο 16χρονος Μάριος. Ο Μάριος είναι -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- μεγάλος μπαλαδόρος. Τώρα μένει να αποδείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι και στην κουζίνα της μαμάς του. Μια και η καταγωγή του είναι από την Βραζιλία, ετοιμάζει τρία πιάτα στα οποία συνδυάζει γεύσεις από την Ελλάδα και τις ζούγκλες του Αμαζονίου.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου, δεύτερη οικοδέσποινα αναλαμβάνει η 15χρονη Κωνσταντίνα. Η Κωνσταντίνα, στον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται με τη ζωγραφική. Αν και μπαίνει στην κουζίνα της μαμάς της με λίγο άγχος, πιστεύει πως στο τέλος της βραδιάς θα καταφέρει να ικανοποιήσει τους τέσσερις καλεσμένους της.

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου, τις κουτάλες πιάνει ο 16χρονος Μάριος,που είναι ο 2ος Μάριος της παρέας. Ο 16χρονος μαθητής είναι αυτοδίδακτος κιθαρίστας και ακούει φανατικά heavy metal. Χωρίς καθόλου άγχος και με metal διάθεση, μαγειρεύει με στόχο να είναι ο νικητής.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, το τραπέζι στρώνει ο 16χρονος Άρης. Ο Άρης είναι ξεκάθαρος και το δηλώνει από την αρχή: το όνειρό του είναι να γίνει μεγάλος σεφ. Χαλαρός και άνετος, αντιμετωπίζει χωρίς πρόβλημα τις πολλές αναποδιές που του προκύπτουν, και πιστεύει πως οι τρεις δημιουργίες του θα καταπλήξουν τα πλήθη!

Την Παρασκευή 1η Απριλίου, το τελευταίο δείπνο της εβδομάδας σερβίρει η 16χρονη Ντόρα, η οποία δηλώνει λάτρης της κλασικής μουσικής. Η 16χρονη μαθήτρια μαθαίνει βιολί ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να αποκτά τις πρώτες της εμπειρίες στη μαγειρική, στην κουζίνα της μαμάς της.

Ποιος από τους πέντε έφηβους θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;
''Κάτι Ψήνεται'',κάθε βράδυ,στις 20.00,μόνο στον Alpha!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !