Γιατί η Σοφία Ρομπόλη δυσκολεύτηκε περισσότερο από κάθετι στην περιγραφή της κηδείας του Παντελή Παντελίδη;

0
Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε το Πανελλήνιο πριν από λίγες ημέρες. Πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξώφυλλα περιοδικών, lifestyle εκπομπές και δελτία ειδήσεων αναφέρθηκαν –όπως ήταν φυσικό- στον τραγικό χαμό του αγαπημένου τραγουδιστή κι έκαναν αφιερώματα για τη ζωή και την καριέρα του.
Η Σοφία Ρομπόλη, η διερμηνέας του νοηματικού δελτίου ειδήσεων του Alpha περιέγραψε στην εφημερίδα Espresso ως μία από τις πιο παράξενες στιγμές όταν έπρεπε να ανακοινώσει στους κωφούς την κηδεία του Παντελή Παντελίδη.
«Μπορεί να μην το πιστέψετε αλλά ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά που έπρεπε να περιγράψω ήταν η κηδεία του Παντελή Παντελίδη. Για τους κωφούς που δεν ακούν μουσική ή τραγούδια δεν ήταν κατανοητό γιατί ένας καλλιτέχνης έγινε τόσο αγαπητός και στην κηδεία του πήγαν χιλιάδες άτομα. Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να τους μεταφέρω τους στίχους των τραγουδιών του. Να “νιώσουν” πως αυτό το 32χρονο λαϊκό παιδί έγραφε με μαεστρία για τον ερωτικό πόνο, την απόρριψη, την αγάπη, το πάθος κι έτσι να καταλάβουν την λαοθάλασσα στην κηδεία του», είπε χαρακτηριστικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !