Γιώργος Μαυρίδης: Το συγκινητικό αντιπολεμικό του μήνυμα και το «χωριό της φιλίας»

0
Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι αναμφισβήτητα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων. Μέσα από το World Party και τα ταξίδια με τον Σάκη Τανιμανίδη, μας έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, έχουν υπάρξει αρκετές στιγμές πιο ιδιαίτερες από ότι συνηθίζουν, μεταξύ των οποίων και αρκετά συγκινητικά στιγμιότυπα. Ο Θεσσαλονικιός tattoo artist μέσω social media έχει τοποθετηθεί πολλές φορές για θέματα επικαιρότητας, προκαλώντας σημαντική αίσθηση.

Η τελευταία του ανάρτηση περιελάμβανε μία από τις πιο όμορφες στιγμές που έχει βιώσει στην εκπομπή. Συγκεκριμένα πρόκειται για στιγμιότυπο από το ταξίδι της εκπομπής στο Βιετνάμ. Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε: «Ίσως από τις πιο όμορφες στιγμές που ζήσαμε στα ταξίδια μας, ήταν όταν επισκεφτήκαμε το “χωριό της φιλίας”. Ένα μέρος πού βρήκαν καταφύγιο χιλιάδες παιδιά που γεννήθηκαν με προβλήματα από τα χημικά που έριχνε ο Αμερικανικός στρατός κατά την διάρκεια του πολέμου. Ένα μέρος που Αμερικανοί και Βιετναμέζοι βετεράνοι βοηθάνε ο ένας τον άλλον προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα κατάλοιπα που τους άφησε ο πόλεμος του Βιετνάμ.»

Δείτε την ανάρτησή του που έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !