Η Τζένη Μπαλατσινού γνωρίζοντας τον Τρύφωνα από τα πολύ παλιά θυμήθηκαν τις τηλεοπτικές τους κοινές στιγμές, μίλησαν για το μέλλον, το παρελθόν, ενώ ,μπήκαν μαζί στην κουζίνα του Γιώργου Τσούλη.
Ο Τρύφωνας συνάντησε και πάλι τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και θυμήθηκαν εκείνο το επεισοδιακό επεισόδιο του Wipe out στην Αργεντινή, όπου ο Τρύφωνας φώναξε το αξέχαστο… «ξεπατώθηκα».
«Το Wipe out ήταν αυτό το οποίο μου άρεσε περισσότερο απ’ όλα όσα έχω κάνει. Μέσα από αυτό βγήκε προς τα έξω ο χαρακτήρας μου. Ήταν αυθόρμητο, ήμασταν ωραία ομάδα όλοι και τότε θυμάμαι δεν πήγαινε και κανένας. Ήτανε πολύ μακρινό το ταξίδι.Μόλις μου είπανε πως είναι 4 ημέρες το ταξίδι στην Αργεντινή τους λέω “και 10 άμα θέλετε εγώ έρχομαι” Πήγα εκεί και ζήτησαν να μας αλλάξουν το ξενοδοχείο. Και πάω να κάνω το γύρισμα και μόλις το βλέπω λέω “Τρύφωνα, κάνε την Βλαχοπούλου και θα σε διώξουνε”. Ειδικά μόλις πήγα να πηδήξω εκεί τα είδα όλα. Κόντεψα να λιποθυμήσω. Ήρθε ασθενοφόρο να με πάρει. Ε και εκεί είπα το “ξεπατώθηκα” και το εννοούσα.», είπε με ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Η Τζένη Φυσικά δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα παιδικά του χρόνια και το ξεκίνημα της καριέρα του.
«Αυτό που κάνω είναι κάτι που το αγαπούσα από μικρός. Χτένιζα τις κούκλες και είχα πάθος γενικά με την μόδα. Μου άρεσαν τα μοντέλα, μου άρεσαν οι ηθοποιοί, μου άρεσε η Βουγιουκλάκη , η Ραφαέλα Καρά και αρχικά ήθελα να γίνω ηθοποιός. Είχα περάσει και από δραματική αλλά ταλέντο δεν είχα. Τώρα που το έκανα στο θέατρο είδα πως είναι κάτι πολύ δύσκολο και καθόλου εύκολο όπως το θεωρούσα», αποκάλυψε στο Jenny Jenny.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com