Ο Άγγελος Διονυσίου απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Unknown
0
Σε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη προχώρησε ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου. Τα δύο αδέλφια και γιοι του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου ακολούθησαν το τραγούδι και η ζωή τους όπως ήταν φυσικό, απασχόλησε σημαντικά τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα πολλά είχαν γραφτεί στο παρελθόν για την προσωπική ζωή του Άγγελου Διονυσίου και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ο τραγουδιστής τόνισε: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σ΄αυτό το θέμα και ούτε τώρα θα ήθελα να το κάνω. Δεν υπάρχει λόγος». Ωστόσο φρόντισε να εξηγήσει και να ξεκαθαρίσει την αλήθεια: «Τότε, δεν ήταν τόσο πολύ συνηθισμένο να σου προσάπτουν κάτι που δεν είσαι. Στην αρχή το είχα πάρει βαριά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους,έχω άλλωστε και πολλούς φίλους. Δεν με αφορούν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός».

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα όπως είναι φυσικό τον είχαν επηρεάσει. «Με είχε στεναχωρήσει όμως πάρα πολύ, γιατί γενικώς με ενοχλούν τα ψέματα. Είχα διαβάσει σενάρια επιστημονικής φαντασίας στις εφημερίδες», επεσήμανε ο Άγγελος Διονυσίου στο περιοδικό ΕΓΩ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !