Δημοσκόπηση: Προβάδισμα της ΝΔ με 2,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

0
Μια ακόμη δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα μετά την τελευταία, μαραθώνια, συνεδρίαση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το προσφυγικό. Και αυτή τη φορά,η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει... ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας ''Rass'' για την εφημερίδα ''Το Παρόν'' δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει περισσότερο εξαιτίας της φθοράς του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νέα Δημοκρατία, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνει ποσοστό 26,2% έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Εντυπωσιακά είναι και τα ποσοστά συσπείρωσης της ΝΔ, που φτάνουν στο 80,8%, ενώ του ΣΥΡΙΖΑ στο 57,2%. Ισοβαθμία για ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή στο 6,4%, ενώ ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) με 5,3%, η Ένωση Κεντρώων με 4,7%. Εκτός Βουλής, με βάση πάντα τη δημοσκόπηση, μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (2,8%), το Ποτάμι (2,3%) αλλά και η Λαϊκή Ενότητα με 2%.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χάνει την πρωτιά στην πρόθεση ψήφου αλλά ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Το 45% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ο πρωθυπουργός είναι έντιμος πολιτικός, το 35,7% πως είναι καλός πρωθυπουργός, το 43,5% πως έχει ηγετικές ικανότητες και το 44,6% ότι έχει τη θέληση να ανασυγκροτήσει τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !