Η 27χρονη εγγονή της Τζάκι Κένεντι που ξεκινάει καριέρα ως... κωμικός

0
Η εγγονή της Ζακλίν Κένεντι Ωνάση, Rose Schlossberg, είναι μια ανερχόμενη κωμικός που έκανε το ντεμπούτο της στη νέα σατιρική διαδικτυακή σειρά που διδάσκει τις γυναίκες πώς να επιβιώσουν από την... αποκάλυψη.
Η 27χρονη κόρη της Caroline Kennedy και του Edwin Schlossberg συμμετέχει στο «End Times Girls Club» με την φίλη της Mara Nelson-Greenberg. Η διαδικτυακή σειρά έξι επεισοδίων εμπνεύστηκε από τότε που η Rose ήταν στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Η σειρά δείχνει τις Schlossberg και Lara Nelson-Greenberg να παρουσιάζουν στους τηλεθεατές τον απόλυτο οδηγό για τις γυναίκες με επίκεντρο την επιβίωση από την αποκάλυψη. Αυτό σημαίνει τα πάντα, από το πώς να κάνουν ένα εκπληκτικό μακιγιάζ χρησιμοποιώντας μόνο σκουπίδια της αποκάλυψης, μέχρι πως να βάλουν φωτιά σε πράγματα του φίλου τους.
«Σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δημιουργήσουμε αυτόν τον κόσμο όπου τα κορίτσια πρέπει να επιβιώσουν αλλά χαριτωμένες!
Η Rose, η οποία είναι η μεγαλύτερη εγγονή της Jacqueline και του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, είναι μελαχρινή όπως η γιαγιά της, με όμορφο χαμόγελο και σικ σιλουέτα.
Η όμορφη μελαχρινή, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα του JFK, ήταν πολύ κοντά στη γιαγιά της έως τα 6 της χρόνια, μέχρι που η πρώην Πρώτη Κυρία πέθανε από λέμφωμα.

Η Rose, βίωσε ακόμη και την τραγική απώλεια του θείου της John F. Kennedy Jr. το 1999 όταν το αεροπλάνο που πετούσε, συνετρίβη στον Ατλαντικό Ωκεανό ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης.
Αφότου αποφοίτησε από τη Σχολή Brearley, ένα ιδιωτικό σχολείο θηλέων στο Upper East Side της Νέας Υόρκης, η Rose φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, αγγλική φιλολογία και σκηνοθεσία.
Παρά το γεγονός ότι η Rose προέρχεται από μια πολιτική δυναστεία, η γιαγιά της Jackie, ήταν μια προστάτης των τεχνών και λάτρης της λογοτεχνίας, η οποία πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της ως συντάκτρια βιβλίων στην Νέα Υόρκη, μια αγάπη που με μετέδωσε και στην εγγονή της.
Ωστόσο, σε αντίθεση με τα αδέλφια της, η Rose παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια και φροντίζει να κάνει λίγες δημόσιες εκδηλώσεις.
newmoney.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !