Τηλεκοντρόλ: Το κόψιμο του Spatalive και η συνέχεια του Ουγγαρέζου- Μάχη για την πρωτιά-Η επιστροφή και τα 4 χρόνια...

3
Καλησπέρα φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το Τηλεκοντρόλ είναι εδώ στο πιο έγκυρο τηλεοπτικό κι όχι μόνο SITE, στο TVNEA.COM.

Τι έφταιξε τελικά και δεν πήγε καλά το SPATA LIVE; Δυστυχώς αυτά ήταν πολλά. Αρχικά  ο τίτλος της εκπομπής, όσο κι αν προσπάθησαν να βρουν κάτι ευφυέστατο κατάφεραν και βρήκαν κάτι ανούσιο. Η Μαιρη Συνατσακή ήταν σχεδόν ανύπαρκτη στην εκπομπή  όπως το ίδιο και το πάνελ με εξαίρεση τον Σταμάτη Din Dan Done. Τι δουλεία έχει ένας κομμωτής σε μια τέτοια εκπομπή, ίσως για να κρατεί όρθιο το μαλλί της Μαίρης για να βγαίνει Selfie ανα πάσα στιγμή.O Βάγγος στην αρχισυνταξία δεν κατάλαβε ότι τα παιχνίδια όπως το βρες το τραγούδι μέσα από εικόνες κι άλλα… δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως στον τηλεθεατή και τον κάνει να βαριέται…  Αν κάποιος ξεχώρισε από αυτή την εκπομπή και κατάφερε να δείξει ότι μπορεί να κάνει και πρώτο βιολί είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκάθαρα.

Μιας και είμαι στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Δευτέρα έχει ραντεβού με τον ΑΝΤ1 για να συζητήσει την συνέχεια τις συνεργασίας του με τον κανάλι. Ήδη το κανάλι έχει κάποιες ιδέες για την αξιοποίηση του.

Μάχη για την 1η θέση ανάμεσα σε Αρναουτογλου και Κωστόπουλο. Σύμφωνα με τα χθεσινά επίσημα νούμερα τηλεθέασης ο Γρηγόρης κατάφερε να πάρει την πρωτιά, ωστόσο και ο Κωστόπουλος είναι από πολύ κοντά… όπως όλα δείχνουν θα είναι μια μάχη σκληρή μιας και οι καλεσμένοι θα είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά.

Μετά την Ράνια Θρασκιά και η Ρουλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια υπέγραψε με το Έψιλον και θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό Show τύπου Μπράβο. Δύσκολο το εγχείρημα αν σκεφτεί κανείς ότι το Έψιλον είναι ένα κανάλι που τώρα δείχνει τα πρώτα δείγματα.


Αν περιμένετε να κρίνω όλους αυτούς που έκαναν Show την κηδεία του Παντελίδη, γελάστε.  Καφριλίκια εγώ δεν τα κάνω. Σεβασμός , αυτό θα πω μόνο.

Η Ελένη Μενεγάκη ίσως είναι η μοναδική που θα μπορούσε να κλείσει συμβόλαιο για 4 χρόνια. Σιγά βρε παιδιά μην χάσετε το κελεπούρι… Ε δεν κάνει και τα σαρωτικά νούμερα τηλεθέασης... Σορρυ, αλλά την εκπομπή την βαριέμαι αφόρητα. Ξέρω πολύ καλά ότι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, ωστόσο όσο παράξενο και να σας φανεί το Ναμαστε στο Έψιλον το βλέπω πιο ευχάριστα (αν εξαιρέσεις την περασμένη Πέμπτη).

Αυτά φίλοι από εμένα. Επόμενο ραντεβού με το Τηλεκοντρόλ την ερχόμενη Πέμπτη εδώ στο TVNEA.COM γιατί οι αναρτήσεις είναι προνόμιο πολλών,οι αποκλειστικές όμως αναρτήσεις μόνο λίγων!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το σόου τηςΚορομηλά θα βγει αυτή τη σεζόν κι αν ναι, πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι,αυτή την χρονιά. Θα βγει μέσα με τέλη Μαρτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζεις μέρα ή ώρα προβολής;Εγώ αναρωτιέμαι αν πρόκειται για ακριβή παραγωγή ή φθηνή απομίμιση άλλων εποχών των εκπομπών της Κορομηλά.Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !