Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη!

Unknown
0
Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο «Τhe 2night Show», ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, μας μιλάει για τον ρόλο του «Χλαπάτσα»στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά» και μας εξηγεί γιατί επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση. 

Ο Σωτήρης Θωμαΐδης, μοιράζεται μαζί μας τους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει τις πασαρέλες και το μόντελινγκ και να επιστρέψει στο χωριό του για να ασχοληθεί με τα αμπέλια και το φαρμακείο του. 

Η Έλενα Αντρέϊκο, μας μιλάει για τα αξιαγάπητα ζωάκια ferret, τον εξημερωμένο συγγενή του κουναβιού και της νυφίτσας, που στην Αμερική είναι το 3ο πιο δημοφιλές κατοικίδιο μετά το σκύλο και τη γάτα. 

Η Ελένη Φιλίνη, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μας αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν παντρεύτηκε, αν και έφτασε κοντά στον γάμο 3 φορές. 

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση ο διάσημος ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, μας μιλάει για την τακτική και τη στρατηγική της ποινικής δικηγορίας, ενώ η Νayaμας ξεσηκώνει όταν χορεύει και τραγουδάει παρέα με τοΔημήτρη Σταρόβα και την κιθάρα του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !