Μάριος Αθανασίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το νέο του επιχειρηματικό βήμα!

0
Αδιαμφισβήτητα, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο λόγος για τον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο… κοντέρ της υποκριτικής. Για δεύτερη φορά φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Οι Συμμαθητές», υποδυόμενος τον εναλλακτικό «Ανδρέα Νικολαΐδη».
Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό Εγώ weekly και αποκάλυψε στην Γωγώ Θωμά το νέο του επιχειρηματικό βήμα, το άνοιγμα ενός κομμωτηρίου στην Κάντζα.
«Τον Μάρτιο θα ανοίξω ένα κομμωτήριο με έναν πολύ καλό μου φίλο στην Κάντζα. Είναι ένας φόρος τιμής για τη μητέρα μου που με μεγάλωσε εργαζόμενη εκεί. Αυτό είναι το επιχειρηματικό μου πλάνο. Το καλοκαίρι θα συνεχίσω να εργάζομαι στο beach bar στην Πύλο. Η καταγωγή της γυναίκας μου είναι από τους Γαργαλιάνους και περνάω ούτως ή άλλως το καλοκαίρι μου εκεί. Είναι μια ευτυχής συνεργασία με φίλους και πολύ καλή παράπλευρη ενασχόληση. Χωρίς να εγκαταλείψω το θέατρο και την τηλεόραση. Δεν θεωρώ φυσικά τον εαυτό μου επιχειρηματία. Προσπαθώ και στις δύο περιπτώσεις να φτιάξω έναν ωραίο χώρο, όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν είτε τον καλλωπισμό τους είτε το μπάνιο τους. Το βλέπω σαν να συνεχίζω τον τομέα της ψυχαγωγίας που είναι η κανονική μου δουλειά», ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !