Νίκος Γεωργιάδης: Αλήθειες (και ψέμματα) για τον Πέτρο Κωστόπουλο

0
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr:

Η ώρα είναι περασμένες δύο τα ξημερώματα και μόλις έχουμε κλείσει το τεύχος της Τετάρτης. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μόλις έχει δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για φέτος στον παλιό του φίλο και συνεργάτη, Θέμο Αναστασιάδη- οι σχέσεις τους όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από σαράντα κύματα, αλλά στο τέλος μένει πάντα ο σεβασμός που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Θυμάμαι τη μάνα μου να μου λέει πάντα για τον Πέτρο ότι είναι "μισογύνης"- χαρακτηρισμός που εκείνος πάντα απέρριπτε.

Ταυτόχρονα, όμως, η μάνα, όπως και χιλιάδες άλλες γυναίκες, τον θαύμαζε για το στιλ του, δεν έχανε τα βραδινά talk show του και διάβαζε μανιωδώς με τα editorial του στο Nitro και στο  Downtown- πόσες Τρίτες είχαμε περάσει εκεί στη Μαρίνου Αντύπα περιμένοντας με αγωνία πότε και αν θα "γράψει" ο Πέτρος, με το τυπογραφείο να φωνάζει ότι το τεύχος δεν θα προλάβει να βγει την Πέμπτη στο περίπτερο.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, ο Πέτρος δεν έγραφε ποτέ, αλλά υπαγόρευε στη Ζαμπέτογλου και στη συνέχεια εκείνη του διάβαζε δυνατά το κείμενό του για να κάνει τις διορθώσεις του.

Πολλές φορές, μάλιστα, μας φώναζε στο γραφείο για να δει αν συμφωνούμε μαζί του- η αλήθεια είναι πως ΠΑΝΤΑ εκείνος είχε δίκιο- έτσι πίστευε τουλάχιστον.

Γιατί του Πέτρου, ακόμα και σήμερα, αν του καρφωθεί κάτι στο κεφάλι, δεν του το βγάζεις με τίποτα. Μετά από λίγο, βέβαια, μπορεί να άλλαζε γνώμη, αλλά δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι τον είχαν επηρεάσει οι άλλοι.

Τον είχαμε, όμως, συνηθίσει και τον αγαπούσαμε γι' αυτό- δεν είναι τυχαίο που τον λέγαμε "θείο" πίσω από την πλάτη του.

Η μόνη που τον επηρέαζε όσο κανείς, και εκείνος δεν ντρεπόταν να το παραδεχτεί, ήταν η Τζένη- η γυναίκα που έχει αγαπήσει περισσότερο στη ζωή του μετά τη μάνα του και τις κόρες του.

Κατά καιρούς, βέβαια και εσείς και εγώ έχουμε ακούσει "τέρατα" γι' αυτή τη σχέση- τα 9 από τα 10 ήταν ψέμματα, φυσικά, αστικοί μύθοι που διασκέδαζαν τις κοσμικές παρέες που ήθελαν, βέβαια, όσο τίποτα άλλο να φιλοξενούνται στα περιοδικά του. Και εκείνος τα είχε ακούσει και η Τζένη, δεν ζούσαν σε παράλληλο σύμπαν.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είναι ένας εύκολος άνθρωπος. Είναι όμως ένας χαρισματικός άνθρωπος. Έχει πατήσει τα 60, αλλά δεν του φαίνεται καθόλου, και έχει ζήσει τρεις ζωές μέχρι σήμερα.

Ήμουν από τους ελάχιστους που είχαν μείνει στην εταιρία του μέχρι την τελευταία μέρα. Δεν θέλω να θυμάμαι τον Πέτρο εκείνων των ημερών, φαντάζομαι ούτε εκείνος θέλει.

Πριν από δυο χρόνια, σε μια συνέντευξή μας για το ΟΚ!, τον είχα ρωτήσει αν αυτό η οικονομική του καταστροφή και όσα τη συνόδευσαν το είχαν κάνει σοφότερο. "Όχι" μου είχε απαντήσει κοφτά. Με είχε ενοχλήσει κάπως αυτό, αλλά τουλάχιστον είχα εκτιμήσει την ειλικρίνειά του.

Και ο Πέτρος έχει πληρώσει αρκετές φορές τον αυθορμητισμό του και την εξομολογητική του διάθεση και τη γενναιοδωρία του - σε λάθος άτομα, που πολλές φορές που του γύρισαν την πλάτη στα δύσκολα.

Αυτά τα στοιχεία του, όμως, είναι εκείνα που τον κάνουν απαραίτητο για την τηλεόραση.

Ο ίδιος είπε χτες στο Θέμο ότι ήθελε πολύ να επιστρέψει κυρίως για βιοποριστικούς λόγους και από ότι ξέρω αυτή είναι η αλήθεια.

Όπως, επίσης, αλήθεια είναι ότι η μεγαλύτερή του αδυναμία είναι ο γιος του, Μάξιμος, που έχει τον μπαμπά του ακόμα σαν Θεό και οι δυο τους περνάνε μαζί τα Σαββατοκύριακα βλέποντας ταινίες, κάνοντας βόλτες, μαγειρεύοντας και παίζοντας ατέλειωτες ώρες.

Αυτή την τρυφερή του πλευρά, λοιπόν, καλείται τώρα να εκδηλώσει περισσότερο μπροστά στο κοινό του και, αν τα καταφέρει, το πιο πιθανό είναι πως εκείνο θα του την ανταποδώσει. Αυτή την εικόνα του Πέτρου προτιμάω να έχω στο μυαλό μου, όπως φαντάζομαι ότι προτιμάει όποιος τον γνωρίζει από κοντά.

Μήπως ήρθε επιτέλους ο καιρός να γνωρίσει καλύτερα αυτή του την πλευρά και το τηλεοπτικό κοινό; 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !