Δε θα πιστεύετε γιατί ο Σταύρος Ζαλμάς είπε «ναι» στο Άγγιγμα Ψυχής!

Unknown
0
Το Άγγιγμα Ψυχής, η σειρά του Αντ1 που σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, θεωρήθηκε μία τις πιο επιτυχημένες σειρές στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Ο Σταύρος Ζαλμάς και η Θεοφανία Παπαθωμάπρωταγωνίστησαν σε ένα… αλλόκοτο love story που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και έκανε πολλές γυναίκες να ταυτιστούν.
Στην εκπομπή Join Us, ο Σταύρος Ζαλμάς αποκάλυψε για πρώτη φορά τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το «ναι» στο έργο του Μανούσου Μανουσάκη.
«Εγώ πήγα για την εμπειρία και, ξαφνικά, ξύπνησα πρωθυπουργός. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι! Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι έγινα λίγο χαζός, έγινα λίγο βλάκας. Όταν σου δίνεται απότομα τόση εξουσία, πρέπει να το διαχειριστείς αυτό το πράγμα με τέτοιο τρόπο για να μη γίνεις ανόητος. Και επίσης να μην υπηρετήσεις την εικόνα που έχει ο κόσμος για σένα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Ακόμα, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ακόμα και σήμερα ζει σε… σκάφος! «Ακόμα και τώρα ζω στο σκάφος, είναι σαν ένα πολύ μικρό σπίτι. Μ’ αρέσουν οι μικροί χώροι. Και το σπίτι μου δεν είναι μεγάλο. Αλλά μ’ αρέσει και η ζωή στη θάλασσα. Είναι ένα μικρό φτηνό ιστιοπλοϊκό σκάφος που δεν έχει έξοδα συντήρησης ή χρήσης. Μ’ αρέσει η ζωή εκεί. Πέρυσι που ήμουν στη Θεσσαλονίκη το είχα πάρει επάνω και ζούσα 9 μήνες».
Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !