Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και μίλησε για τις ερωτικές ταινίες που γύρισε πριν μερικά χρόνια ενώ παραδέχτηκε πως ήταν κακή επιλογή και αποτέλεσμα συνεργασίας με άτομα που την παρέσυραν.
Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της στο «Πρωινό ΣουΚου» και παραδέχτηκε πως δεν πείστηκε εντελώς με τις δηλώσεις της ενώ πρόσθεσε πως αυτός είδε μια ίδια Τζούλια.
Όταν η Τζούλια ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τι θα πει στα παιδιά της για τις ταινίες που γύρισε εκείνη σύγκρινε τον εαυτό της με τις Κιμ Καρντάσιαν, Πάρις Χίλτον και Πάμελα Άντερσον και παραδέχτηκε πως το παιδί της θα καταλάβει.
Ο Νίκος σχολίασε και αυτή την είδηση λέγοντας: «Η Τζούλια ακύρωσε όλα όσα είπε όταν σύγκρινε τον αυτό της με την Κιμ Καρντάσιαν».
faysbook


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com